Ξεκινά το Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ στη Κάλυμνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκινά σήμερα το Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ  του νησιού μας. Στις 19:30 στο ξενοδοχείο ELENA VILLAGE θα δοθεί συνέντευξη τύπου προς τους έλληνες και ξένους δημοσιογράφους.   Ήδη βρίσκονται στο νησί μας 63 πωλητές της North Face και όπως όλα τα επίσημα στοιχεία δείχνουν το φετινό φεστιβάλ θα ξεπεράσει σε συμμετοχές και προσέλευση επισκεπτών κάθε προηγούμενο. Με δεδομένο μάλιστα ότι θα  μεταδίδεται ζωντανά διαδικτυακά σε  όλον τον κόσμο θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη διαφημιστική προβολή του νησιού μας.   
        Από την 1η Οκτωβρίου έχουν έρθει στο νησί μας, εκτός από αυτούς που ήδη βρίσκονταν  εδώ, περισσότεροι από  2000 ξένοι επισκέπτες, οι οποίοι έχουν κατακλύσει  κάθε κατάλυμα. Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου που με τον καθορισμό αυτής της ημερομηνίας του φεστιβάλ πέτυχε η Δημοτική Αρχή είναι μια σημαντική ανάσα για την ντόπια αγορά στην περίοδο κρίσης που διανύουμε.
        Η Δημοτική αυτή Αρχή  που ξεκίνησε πριν από χρόνια τη μεγάλη αυτή προσπάθεια για την τουριστική αναγέννηση του νησιού μας  αισθάνεται δικαιωμένη στις επιλογές της και υποχρεωμένη απέναντι στη νεολαία του νησιού μας να συνεχίσει το αναγεννησιακό της έργο.

           Από το Γραφείο Τύπου

Φωτογραφικό υλικό

tilemaxos

tilemaxos

kalopitas

kalopitas

Προτάσεις Verena

Σε συνέντευξη του προς το Verena.gr ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαίος Καλοπήτας που κατέρχεται...
Σε ενα κατάμεστο ΡΟΔΟΝ έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και...
ΜΝΜ προς πολλούς αποδέκτες (απλές σκέψεις) ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΗΣ...
Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...