Ξεκινά το Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ στη Κάλυμνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκινά σήμερα το Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ  του νησιού μας. Στις 19:30 στο ξενοδοχείο ELENA VILLAGE θα δοθεί συνέντευξη τύπου προς τους έλληνες και ξένους δημοσιογράφους.   Ήδη βρίσκονται στο νησί μας 63 πωλητές της North Face και όπως όλα τα επίσημα στοιχεία δείχνουν το φετινό φεστιβάλ θα ξεπεράσει σε συμμετοχές και προσέλευση επισκεπτών κάθε προηγούμενο. Με δεδομένο μάλιστα ότι θα  μεταδίδεται ζωντανά διαδικτυακά σε  όλον τον κόσμο θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη διαφημιστική προβολή του νησιού μας.   
        Από την 1η Οκτωβρίου έχουν έρθει στο νησί μας, εκτός από αυτούς που ήδη βρίσκονταν  εδώ, περισσότεροι από  2000 ξένοι επισκέπτες, οι οποίοι έχουν κατακλύσει  κάθε κατάλυμα. Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου που με τον καθορισμό αυτής της ημερομηνίας του φεστιβάλ πέτυχε η Δημοτική Αρχή είναι μια σημαντική ανάσα για την ντόπια αγορά στην περίοδο κρίσης που διανύουμε.
        Η Δημοτική αυτή Αρχή  που ξεκίνησε πριν από χρόνια τη μεγάλη αυτή προσπάθεια για την τουριστική αναγέννηση του νησιού μας  αισθάνεται δικαιωμένη στις επιλογές της και υποχρεωμένη απέναντι στη νεολαία του νησιού μας να συνεχίσει το αναγεννησιακό της έργο.

           Από το Γραφείο Τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με μια αναισθησιολόγο λειτουργεί ουσιαστικά και πάλι το νοσοκομείο Ρόδου, παρά τις υποσχέσεις για...
Όταν η θεά Τύχη σε φέρνει να συναντάς την Πανσέληνο του Αυγούστου αποχαιρετώντας μας   από τον...
Ζητήσαμε μια δήλωση του τέως δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά για την πολύκροτη δίκη για τις...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...