Ξεκινά σήμερα η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Ξεκινάει σήμερα στις 9 η ώρα το πρωί, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, η πολύκροτη δίκη για τον βιασμό και τη αποτρόπαιη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Οι δύο νεαροί  κατηγορούνται για τον βιασμό και το φόνο της Ελένης και συγκεκριμένα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό.

Από την πλευρά του Ροδίτη, συνήγορος υπεράσπισης θα είναι ο Θεόδωρος Μαντάς, ενώ του Αλβανού ο Στέλιος Κιουρτζής. Συνήγοροι της οικογένειας Τοπαλούδη θα είναι ο Αλέξης Κούγιας και ο Ευάγγελος Γκιουγκής, ενώ οι μάρτυρες θα είναι 11.

 

Πρώτοι, θα καταθέσουν οι γονείς της Ελένης, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Αθήνα. Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς για πρώτη φορά θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δυο δολοφόνους.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κατάθεση της κολλητής φίλης της άτυχης φοιτήτριας, με την οποία μιλούσε εκείνο το βράδυ λίγο πριν το φόνο.
Επίσης, οι συγγενείς των κατηγορούμενων, θα μιλήσουν για όλα όσα ξέρουν, ανάμεσά τους και η γιαγιά του Ροδίτη, η οποία την στιγμή του φονικού ήταν στο από κάτω διαμέρισμα.

Οι υπόλοιποι μάρτυρες είναι δύο λιμενικοί, ένας αστυνομικός και δυο κάτοικοι της Ρόδου

ΠΗΓΗ: star.gr

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Ως τον ελάχιστο φόρο τιμής που οφείλει να αποτίσει η Πολιτεία στο πρόσωπο του Δημήτρη Κρεμαστινού...
Ο Μανώλης Σαββής είναι ο νέος Διευθυντής του κεντρικού καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Ρόδο,...
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ-Πολιτικός χρόνος, αμφίσημη πολυσυζητημένη έννοια, νεολογισμός; επικοινωνιακό...
Η Dodekanisos Seaways γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 20% Έκπτωση και Δωρεάν...