Ξεκινά σήμερα η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Ξεκινάει σήμερα στις 9 η ώρα το πρωί, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, η πολύκροτη δίκη για τον βιασμό και τη αποτρόπαιη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Οι δύο νεαροί  κατηγορούνται για τον βιασμό και το φόνο της Ελένης και συγκεκριμένα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό.

Από την πλευρά του Ροδίτη, συνήγορος υπεράσπισης θα είναι ο Θεόδωρος Μαντάς, ενώ του Αλβανού ο Στέλιος Κιουρτζής. Συνήγοροι της οικογένειας Τοπαλούδη θα είναι ο Αλέξης Κούγιας και ο Ευάγγελος Γκιουγκής, ενώ οι μάρτυρες θα είναι 11.

 

Πρώτοι, θα καταθέσουν οι γονείς της Ελένης, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Αθήνα. Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς για πρώτη φορά θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δυο δολοφόνους.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κατάθεση της κολλητής φίλης της άτυχης φοιτήτριας, με την οποία μιλούσε εκείνο το βράδυ λίγο πριν το φόνο.
Επίσης, οι συγγενείς των κατηγορούμενων, θα μιλήσουν για όλα όσα ξέρουν, ανάμεσά τους και η γιαγιά του Ροδίτη, η οποία την στιγμή του φονικού ήταν στο από κάτω διαμέρισμα.

Οι υπόλοιποι μάρτυρες είναι δύο λιμενικοί, ένας αστυνομικός και δυο κάτοικοι της Ρόδου

ΠΗΓΗ: star.gr

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Μία μοναδική  διάκριση κατάφερε να αποσπάσει το  Τουριστικό Πρακτορείο GEM TRAVEL Γ....
Βήμα προς βήμα τις κινήσεις των ερευνών του περιέγραψε ο μάρτυρας που «ξετύλιξε» το κουβάρι της...
Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την περιοχή Φαληράκι της Ρόδου. Εάν γνωρίζετε...
Το πρωί του Σαββάτου, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο...