ΝΟΔΕ: «Ο βασιλιάς Καλικράτης είναι γυμνός… και περισσότερο οι υπασπιστές του θρόνου, που αντιστρατεύονται την βούληση του Ροδιακού Λαού .»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
            
«Ο βασιλιάς Καλικράτης είναι γυμνός… και περισσότερο οι υπασπιστές του θρόνου,  που αντιστρατεύονται την βούληση του Ροδιακού Λαού .»

•    Δελτίο τύπου της ΝΟ.ΔΕ. Δωδεκανήσου για τα συντριπτικά αποτελέσματα της δημοσκόπησης υπέρ των περισσοτέρων Δήμων στο νησί της Ρόδου.
•    Πλήρης δικαίωση των προσπαθειών της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου για να ακουστεί η φωνή του Ροδιακού Λαού.
•    Αποκαλυπτήρια και ξεγύμνωμα του τοπικού πολιτικο-μιντιακού κατεστημένου και των συμφερόντων που προσπάθησαν να αποτρέψουν το διάλογο ουσίας και επέβαλαν σιωπητήριο.

•    Τα αποτελέσματα της απόλυτα αξιόπιστης δημοσκόπησης που διεξήγαγε η εφημερίδα «Δημοκρατική» επιβεβαιώνουν και δικαιώνουν πλήρως τις προσπάθειες της ΝΟ.Δ.Ε. και των τοπικών οργανώσεων του νησιού, να ακουστεί η φωνή του Ροδιακού Λαού.
Εμείς εξ’ αρχής αφουγκραστήκαμε τις αγωνίες και την απαίτηση της τοπικής κοινωνίας για αλλαγές στον εκτρωματικό «Καλλικράτη» και για το λόγο αυτό  επιδιώξαμε διάλογο ουσίας και ανταλλαγής τεχνοκρατικών και πολιτικών επιχειρημάτων.
    Εμείς πετύχαμε να αναδειχθεί η αλήθεια και να εκφραστούν οι αγωνίες και η βούληση της κοινωνίας.    
Αντίθετα μία μερίδα του πολιτικού και «μιντιακού» τοπικού συστήματος προσπάθησε τεχνηέντως να τορπιλίσει οποιαδήποτε προσπάθεια συζήτησης.
Είναι οι ίδιοι κύκλοι που προσπάθησαν να απαξιώσουν όποιον διατύπωνε αντίθετη άποψη με τον καταστροφικό για τον τόπο μας ενιαίο «Καλλικράτικό» Δήμο.
Είναι οι ίδιοι κύκλοι που απαξίωσαν συλλογικά όργανα και τα μέλη τους όπως το δημοτικό συμβούλιο για να εμφανίσουν μία «σικέ» ομοφωνία υπέρ του ενός Δήμου.
Είναι οι ίδιοι κύκλοι που αν και αλληλοσυγκρούονται ενίοτε για τους «εκλεκτούς» τους και τις καρέκλες τους  ταυτίστηκαν υπέρ του ενός Δήμου.
Εμείς πράξαμε το αυτονόητο και αυτό που επιτάσσει η συνείδηση μας, για να πετύχουμε ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών στο ευλογημένο νησί μας.
Εμείς ανοίξαμε το δρόμο κάνοντας μία απλή διαπίστωση. «Ο Βασιλιάς Καλλικράτης και υπασπιστές του είναι γυμνοί»
Το ίδιο πιστεύουν και οι τρεις στους τέσσερις συμπολίτες μας.
Πως άραγε προσδοκά κάποιος να είναι ο αυριανός Δήμαρχος Κυβερνήτης όταν είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί να αφουγκραστεί και να εκφράσει τις επιθυμίες των συμπολιτών του.
Δύο είναι οι προφανείς εξηγήσεις χωρίς να αποκλείουμε άλλες.
Πολιτικός βλαξ ή Πολιτικός απατεών.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...