Νικητιαδης: Να διευκολύνουμε την ψηφοφορία όλων των εργαζόμενων στον τουρισμό και στον επισιτισμό

Νικητιαδης: Να διευκολύνουμε την ψηφοφορία όλων των εργαζόμενων στον τουρισμό και στον επισιτισμό 

 

Τη  διασφάλιση και διευκόλυνση της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των εργαζομένων στον τουρισμό και τον επισιτισμό ζητάει με επιστολή του ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Αθλητισμού και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης με επιστολή του προς προέδρους των Ενώσεων Ξενοδόχων και τους προέδρους των Επισιτιστικών Σωματείων της Δωδεκανήσου.

 

Στην επιστολή του ο κ. Νικητιαδης αναφέρει : 

 

«Ευχόμενος κατ' αρχας μια παραγωγική τουριστική περίοδο για όλα τα μέλη σας, επιτρέψτε μου να επιστήσω την προσοχή σας ώστε να μεριμνήσετε για τη διασφάλιση της άσκησης του δικαιώματος ψήφου από όλους τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις σας.

Οπως γνωρίζετε οι Εθνικές εκλογές της χώρας θα πραγματοποιηθούν την 21η Μαϊου. Κατά την ημέρα αυτή γνωρίζω ότι οι επιχειρήσεις σας θα είναι σε πλήρη λειτουργία και ως εκ τούτου θα έχει ξεκινήσει εργασία το σύνολο του προσωπικού σας. Το δικαίωμα της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος κάθε πολίτη είμαι βέβαιος ότι αποτελεί και για εσάς τους ίδιους προτεραιότητα. Στην κατεύθυνση αυτή συνεπώς εκτιμώ ότι θα προβείτε στον κατάλληλο προγραμματισμό ώστε να δοθεί η δυνατότητα στο σύνολο των απασχολουμένων στις επιχειρήσεις των μελών σας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...