Νικητιάδης: Η Ν.Δ συνεχίζει τον εμπαιγμό για τα μνημεία της Κω

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ : Η Ν.Δ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩ

- Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού με βάση την οποία η πλήρης αποκατάσταση των μνημείων της Κω που υπέστησαν καταστροφές από το σεισμό του 2017, θα ολοκληρωθεί το έτος 2025, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και Αναπληρωτής Γραμματέας Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης εδήλωσε τα εξής :

 « Η Ν.Δ συνεχίζει την προσπάθεια εμπαιγμού του λαού της Κω. Ο σεισμός που προκάλεσε σημαντικές καταστροφές σε σπουδαία μνημεία μας, έγινε το 2017. Πέρασαν τρία χρόνια για να θυμηθεί το αρμόδιο υπουργείο να επισκεφθεί και να δει το βάθος της καταστροφής. Χρειάστηκαν άλλα τρία χρόνια, δηλαδή τώρα το 2023, για να μας πουν ότι έχουν σε εξέλιξη μελέτες και ότι η αποκατάσταση των μνημείων θα έχει ολοκληρωθεί το 2025. Μόλις τώρα δηλαδή, ενώ ουσιαστικώς βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, η Ν.Δ θυμήθηκε τα καταστραμμένα μνημεία μας.  Ουδείς από την κυβέρνηση ασχολήθηκε σοβαρά και κανένα επιτελικό κράτος δεν μερίμνησε προκειμένου εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες μας όλα αυτά τα χρόνια να έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τους μοναδικούς μας πολιτιστικούς θησαυρούς και το εξαιρετικό ιστορικό μας απόθεμα.

Η Ν.Δ συνεχίζει τον εμπαιγμό. Ας καταλάβει όμως, ότι ο λαός της Κω μπορεί να είναι ευγενής και ειρηνικός, μπορεί να διαθέτει μεγάλη υπομονή, αλλά δεν είναι κουτός. Είμαι βέβαιος ότι την κατάλληλη στιγμή θα πράξει αυτό που πρέπει».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...