Νικητιάδης: Δεν χωράνε αντιπαραθέσεις - Ο αγώνας είναι κοινός για τους εμβολιασμούς

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ:ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ .Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.

- Παρακολουθώντας την αγωνία όλων μας, για τους αργούς ρυθμούς εμβολιασμών στη Ρόδο και την Κω, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΚΙΝΑΛ Γ. Νικητιάδης, απευθύνει έκκληση προς όλους για να ξεπεραστούν οι χωρίς λογική ενδοιασμοί και να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η δήλωση του κ. Νικητιάδη έχει ως εξής :

« Εδώ και ένα τρίμηνο, υπογράμμιζα με άρθρο μου στα «ΝΕΑ» την ανάγκη μηδενισμού των κρουσμάτων στα νησιά μας, προκειμένου να ανοίξουν οι πύλες για τους επισκέπτες μας. Στο Κίνημα Αλλαγής , προ πολλού έχει αναδείξει την ανάγκη εμβολιασμών κατά προτεραιότητα στις τουριστικές περιοχές μας.

Η κατάσταση δυστυχώς σήμερα, παραμένει κακή σε ότι αφορά τον τουρισμό στα νησιά μας. Η Αγγλία μας έχει αποκλείσει, η Ολλανδία μέχρι σήμερα επίσης και αναμένουμε πράσινο φως από σημαντικές αγορές όπως η Ρωσία. Το βέβαιο είναι ότι αν δεν εξαφανίσουμε τα κρούσματα, θα παραμένουμε σε επικίνδυνο επίπεδο για σημαντικότατες αγορές μας. Παρακολουθούμε ωστόσο αύξηση των κρουσμάτων σε νησιά μας, όπως η Ρόδος και η Κως τις τελευταίες μέρες. Ταυτοχρόνως, το ποσοστό των πλήρως εμβολιασθέντων στη Ρόδο ευρίσκεται στο χαμηλό ακόμη ποσοστό του 25% περίπου και της Κω, αρκετά καλύτερα, στο 35%. Ένα είναι βέβαιο, όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο μειώνονται τα κρούσματα. Καθήκον συνεπώς ΌΛΩΝ, μια σοβαρή εκστρατεία για εμβολιασμούς όσων ακόμη δυσπιστούν. Εκστρατεία όμως σοβαρή, στην οποία χρειάζονται ΟΛΟΙ. Είναι αδιανόητο κ. Περιφερειάρχη, αυτή την ώρα, να ασχολούμαστε με το ποιος είχε πρώτος την ιδέα για το Mega εμβολιαστικό κέντρο στη Ρόδο. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι γιατροί  Καββάδα  Ρένα, Σωτρήλης Θωμάς και Σαρικάς Μανώλης έστειλαν πρώτοι επιστολή στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να γίνει το κέντρο. Προς τι οι αντιπαραθέσεις ; Ακόμη αν είχατε δίκιο, δεν είναι αυτή η ώρα για αντιπαραθέσεις. Είναι ώρα για ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΌΛΩΝ ΜΑΣ. Ιατρών, πολιτικών, πολιτών να πείσουμε όσους έχουν άγνοια ή παρασύρονται από ανόητες θεωρίες. Είναι ώρα για ΚΟΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ και όχι για φωτογραφήσεις και ανακοινώσεις. Και βεβαίως, με πρώτους γιατρούς όπως οι τρείς προαναφερθέντες και όλοι οι γιατροί της Ρόδου και της Κω, που μαζί με τους νοσηλευτές είναι στη πρώτη γραμμή. Πρώτα η ζωή μας, συγχρόνως ο τουρισμός μας και έχουμε χρόνο για αντιπαραθέσεις».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...