Νικητιάδης:Μας γυρίσατε σε άλλες εποχές κ.Μητσοτάκη

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ : ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

Με αφορμή τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις παράνομες παρακολουθήσεις, του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής  Νίκου Ανδρουλάκη, ο Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και τ.υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Αναμέναμε ευελπιστώντας για κάτι καλύτερο, την εξαγγελθείσα δήλωση του πρωθυπουργού της χώρας, με την οποία υποτίθεται ότι θα ξεκαθάριζε τα πράγματα σε σχέση με τις παράνομες παρακολουθήσεις του Νίκου Ανδρουλάκη.

Δυστυχώς καμία λογική εξήγηση.

Δυστυχώς καμία δημοκρατική νοοτροπία.

Ο κ. Μητσοτάκης πολύ ωμά, χωρίς ενδεχομένως να συνειδητοποιεί και ο ίδιος τα λεγόμενα του, έκρινε νόμιμη μια παρακολούθηση που ο ίδιος πολιτικά χαρακτήρισε απαράδεκτη.

Από πότε κ. πρωθυπουργέ το πολιτικά απαράδεκτο, βαφτίζεται νόμιμο;

Με βάση ποια πολιτική ιδεολογία και με βάση ποιες πολιτικές αρχές, αποδέχεστε το πολιτικά απαράδεκτο που ταυτοχρόνως χρίζεται με κατηγορηματικό τρόπο νόμιμο.

Δυστυχώς για εσάς κ. Μητσοτάκη αποδείξατε ότι δεν έχετε καμία σχέση με τη δημοκρατική παράταξη που τόσο πολύ πολιορκείτε διαρκώς

Ποιος έδωσε την εντολή για την παραμονή παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη και ποιος ήταν ο λόγος της παρακολούθησης; Ακόμα δεν το έχουμε ακούσει.

Δυστυχώς κ. Μητσοτάκη αποκαλυφθήκατε. Εκτιμούμε ότι και γνωρίζατε και εγκρίνατε τις παρακολουθήσεις. Εσείς επιλέξατε και διορίσατε τον αποπεμφθέντα διοικητή της ΕΥΠ. Εσείς υπαγάγατε την ΕΥΠ απευθείας στο γραφείο σας, θεοποιώντας το επιτελικό σας κράτος. Συγκεντρώσατε όλες τις εξουσίες στο γραφείο σας και σήμερα μη δυνάμενος να τις διαχειριστείτε, πανικόβλητος πίπτετε σε διαρκείς αντιφάσεις.

Εμείς θα επιμένουμε θεσμικά, όπως έχει πράξει μέχρι σήμερα ο πρόεδρος μας και θα συνεχίσουμε να απαιτούμε τη δημοκρατική αποκατάσταση της λειτουργίας του πολιτεύματος, διότι περί αυτού πρόκειται. Όταν υποκλέπτεται η τηλεφωνική συνομιλία ενός αρχηγού κόμματος ή ενός πολιτικού προσώπου από το ίδιο το κράτος, έχουμε πολιτική εκτροπή δεν έχουμε δημοκρατική λειτουργία.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα για την αποκατάσταση της δημοκρατικής λειτουργίας στον τόπο μας».

 

Φωτογραφικό υλικό

tilemaxos

tilemaxos

kalopitas

kalopitas

Προτάσεις Verena

Σε συνέντευξη του προς το Verena.gr ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαίος Καλοπήτας που κατέρχεται...
Σε ενα κατάμεστο ΡΟΔΟΝ έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και...
ΜΝΜ προς πολλούς αποδέκτες (απλές σκέψεις) ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΗΣ...
Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...