Να παραμείνει συνεταιριστική εταιρεία η Καίρ ζητούν οι εργαζόμενοι

«Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία όσα διαδραματίζονται τους τελευταίους μήνες σε σχέση με την Εταιρεία μας. Είναι γεγονός το ότι όσα έχουν βγει και εξακολουθούν  να βγαίνουν στη δημοσιότητα πιστοποιούν μία άσχημη κατάσταση η οποία αποτελεί τροχοπέδη στις όποιες αναπτυξιακές προσπάθειες της Εταιρείας.
Οι εργαζόμενοι κατά καιρούς προσπαθήσαμε με παρεμβάσεις μας να τονίσουμε την ανάγκη τακτοποίησης διαφόρων εκκρεμοτήτων αλλά και βελτίωσης κάποιων πραγμάτων λειτουργίας της Κ.Α.Ι.Ρ χωρίς δυστυχώς να ακουσθούμε. Ακόμα και σε Διοικητικό επίπεδο ώστε να προληφθούν πολλά από τα προβλήματα τα οποία εμφανίζονται σήμερα.
Από τη μεριά μας δηλώνουμε ξεκάθαρα την θέση μας ότι η Κ.Α.Ι.Ρ δεν πρέπει για κανένα λόγο να απωλέσει τον συνεταιριστικό χαρακτήρα της. Ένα χαρακτήρα που απαλλαγμένο από παθογένειες του συνεταιριστικού χώρου, θα της δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευθεί τα προνόμια που απορρέουν από αυτόν και με ριζοσπαστικές αλλαγές να αποτελέσει, κάτι που μπορεί, ηγέτιδα δύναμη στο κλάδο της και παράδειγμα υγιούς επιχείρησης του πρωτογενούς τομέα.
Η Κ.Α.Ι.Ρ ήταν, είναι και πρέπει να παραμείνει ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ. Εμείς θα είμαστε όπως πάντα αρωγοί αυτής της προσπάθειας. Για το καλό της Κ.Α.Ι.Ρ, των σταφυλοπαραγωγών και της τοπικής μας οικονομίας».



Για το Σωματείο Εργαζομένων Κ.Α.Ι.Ρ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...