"Να καταδικάσει τις τουρκικές προκλήσεις και απειλές το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίο - Ψήφισμα κατέθεσε ο Χαράλαμπος Κόκκινος για τη συνεδρίαση του Π.Σ. "

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ       ΡΟΔΟΣ 30.9.20 -"Να καταδικάσει τις τουρκικές προκλήσεις και απειλές το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίο - Ψήφισμα κατέθεσε ο Χαράλαμπος Κόκκινος για τη συνεδρίαση του Π.Σ. "
Να καταδικάσει και να καταγγείλει την προκλητική  και απειλητική στάση της Τουρκίας  απέναντι στην Ελλαδα και την Κύπρο ζήτα ο Χαράλαμπος Κόκκινος επικεφαλής του συνδυασμού "Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου "  ,από το Περιφερειακο Συμβούλιο(Π.Σ. ) Νοτίου Αιγαίου.Ήδη απέστειλε -εν όψει της προγραμματισμενης συνεδρίασης του Π.Σ. για το μεσημέρι της 30/9/20- προσχέδιο ψηφίσματος στο προεδρείο του  .

Ο κ. Χ.Κόκκινος αναφέρει:" Την ανάγκη  το Π.Σ. να στείλει  μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας των νησιωτών και όλων των Ελλήνων  .Το ανώτερο αυτοδιοικητικο  όργανο της νησιωτικής περιφέρειας μας να καταγγείλει την συνεχή  προκλητική και απειλητική στάση της Τουρκίας ,τις προσβλητικές ενέργειες κατά του Ελληνισμού και την συστηματική καταπάτηση του διεθνούς δικαίου . Να ζητήσει την αλληλεγγύη των συμμάχων μας και του κόσμου της ειρήνης και του πολιτισμού απέναντι στον τουρκικό "τραμπουκισμο" και επεκτατισμό.Τέλος να ευχαριστήσει τις ένοπλες δυνάμεις ,τα σώματα ασφαλείας και ολους όσους διαφυλάσσουν την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική μας ακεραιότητα."

Χαράλαμπος Κόκκινος
- Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου/επικεφαλής του συνδυασμού "Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου"
Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν. Π.Ε.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...