Να δοθεί λύση στο στεγαστικό πρόβλημα των Δικαστηρίων - Συνάντηση Κωστόπουλου-Κουσουρνά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY-Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς δέχτηκε το πρωί (Πέμπτη) τον υποψήφιο πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Φώτη Κωστόπουλο και συζήτησαν την πρότασή του για την επέκταση των Δικαστηρίων στο κτίριο που στεγάζεται σήμερα η λέσχη Αξιωματικών.
Ο κ. Κωστόπουλος εξέθεσε στο Δήμαρχο την αναγκαιότητα να υπάρξει αντιμετώπιση του στεγαστικού προβλήματος των δικαστηρίων, ένα θέμα που αφορά εκτός από τους δικαστές, δικηγόρους, δικαστικούς υπαλλήλους και χιλιάδες συμπολίτες μας  που καθημερινά συνωστίζονται, κάτω από απαράδεκτες συνθήκες στο Δικαστικό Μέγαρο. Τόνισε ότι ως πλέον λειτουργική λύση υπό τις παρούσες συνθήκες θεωρεί την μεταφορά μέρους των Δικαστικών Υπηρεσιών στο παρακείμενο άνω κτίριο.
Ο δήμαρχος Ρόδου συμφώνησε με τον κ. Κωστόπουλο ως προς την ανάγκη να δοθεί λύση στο στεγαστικό πρόβλημα των Δικαστηρίων, δέχθηκε ως λογική και ενδιαφέρουσα την πρότασή του και αποδέχτηκε να μην προχωρήσει σε μία δεσμευτική ενέργεια ως προς το κτίριο, μέχρις ότου υπάρξει συνεργασία και επεξεργασία  του θέματος με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...