Νέος πρόεδρος του δ.σ Ρόδου ο Μιχάλης Σοκορέλλος - Ποιοι εκλέγονται στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Σε κλίμα απόλυτης συναίνεσης εξελέγη χθες το μεσημέρι, κατά την πρώτη συνεδρίαση του, το νέο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου. Πρόεδρος ο Μιχάλης Σοκορέλλος από την παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη,  αντιπρόεδρος ο Σάββας Διακοσταματίου από την παράταξη του Φ. Χατζηδιάκου και γραμματέας ο Δημήτρης Ιωσήφ από την παράταξη του Δ. Κρητικού. Και οι τρεις έλαβαν, ο καθένας, απο 46 ψήφους, ψηφίστηκαν από τρεις παρατάξεις, με εξαίρεση τους δύο συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης που ψήφισαν λευκό.

 Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση στήθηκαν κάλπες για την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Στην Οικονομική επιτροπή εξελεγησαν από την παράταξη του νέου δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη οι: Φλοσκάκης Νεκτάριος, Κεχαγιά Τσαμπίκα, Κολιάδης Αλέξανδρος, Καραταπάνης  Σάββας και Μανέτας Βασίλειος. Από την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου οι  Διακοσταματίου Σάββας και Παλαιολόγου Μιχάλης και από την παράταξη του Δ. Κρητικού ο Προυσάλογλου Παντελής.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από την παράταξη Καμπουράκη εξελέγησαν οι Σπυρόπουλος Σπύρος, Παπαοικονόμου Βασίλειος, Στάμος Αθανάσιος και Σείτης Μιχάλης, από την παράταξη Χαζτηδιάκου οι Αφεντούλης Ιωάννης και Γιαννάς Νίκος και από την παράταξη Κρητικού ο Ιωσήφ Δημήτρης.

φώτο-Νίκος Κασέρης

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...