Νέος δήμαρχος Μεγίστης ο Νίκος Ασβέστης

 Σε αργία τέθηκαν με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ο δήμαρχος Καστελλορίζου και δύο δημοτικοί σύμβουλοι.

Πρόκειται για τους κκ. Γεώργιο Αχλαδιώτη,δήμαρχο, Γεώργιο Σαμψάκο και Ελευθέριο Ραφτή,δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι ανήκουν στην παράταξη του τεως δημάρχου Παύλου Πανηγύρη, ο οποίος έχει επίσης τεθεί σε αργία λόγω  ποινικών υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεται και παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη.

Στη θέση του δημάρχου αναλαμβάνει καθήκοντα ο Νίκος Ασβέστης. Να σημειωθεί ότι αφορμή για να τεθούν σε αργία ο δήμαρχος Καστελορίζου και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι αποτέλεσε το βούλευμα 77/2013 του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου σύμφωνα με το οποίο παραπέμπονται να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου για βαρύτατες και «όζουσες» εγκληματικές πράξεις σε βάρος της περιουσίας του δήμου Καστελλορίζου.

Στην ίδια υπόθεση κατηγορείται και ο πρώην δήμαρχος Μεγίστης Παύλος Πανηγύρης ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί με το ίδιο βούλευμα μαζί με τους άλλους τρεις αιρετούς.
era rodou

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...