Νέες αντικειμενικές αξίες για Ρόδο και Δωδ/σα: Μ. Βαγιανού: Εξωπραγματικές οι αυξήσεις - Στ. Κουταλιανός: Εκτίναξη εως και 200% σε τουριστικές περιοχές

Εξωπραγματικές χαρακτηρίζει τις αυξήσεις στις νέες αντικειμενικές τιμές ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Δωδεκανήσου, Μιχάλης Βαγιανού.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ανέφερε ότι δεν έγινε καμία προεργασία με τους φορείς για την έκδοση των νέων αντικειμενικών, τονίζοντας ότι οι αυξήσεις θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην ήδη προβληματική τοπική οικονομία λόγω της πανδημίας.

Σημειώνεται ότι η τιμή ζώνης στη Ρόδο αυξάνεται από 700 ευρώ σε 2.100, στην Κω από 650 σε 1.350 ευρώ και στην Πάτμο από 650 σε 900 ευρώ.
Η τιμή ζώνης αυξάνεται και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου.

Για εκτίναξη των αντικειμενικών έως 200% σε περιοχές όπως η Λίνδος, το Χαράκι και τα Κοσκινού στη Ρόδο, που δεν ήταν στον αντικειμενικό, έκανε λόγο ο συμβολαιογράφος Σταύρος Κουταλιανός.
Προέτρεψε δε όσους είχαν προγραμματίσει να προχωρήσουν σε μεταβιβάσεις να το πράξουν πριν το τέλος του 2021 για να μην επιβαρυνθούν με τα νέα ποσά των αντικειμενικών.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Το 1983 μαζί με μια ομάδα συναδέλφων, μας ανατέθηκε να...
Νέος προορισμός της Dodekanisos Seaways η Αστυπάλαια! - Η Dodekanisos Seaways ανακοινώνει την...
Θέμα: “Κοινωνικό μήνυμα του Ι.Σ.Ρ. για τον εμβολιασμό κατά Covid-19”     ...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...