Νέες αντικειμενικές αξίες για Ρόδο και Δωδ/σα: Μ. Βαγιανού: Εξωπραγματικές οι αυξήσεις - Στ. Κουταλιανός: Εκτίναξη εως και 200% σε τουριστικές περιοχές

Εξωπραγματικές χαρακτηρίζει τις αυξήσεις στις νέες αντικειμενικές τιμές ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Δωδεκανήσου, Μιχάλης Βαγιανού.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ανέφερε ότι δεν έγινε καμία προεργασία με τους φορείς για την έκδοση των νέων αντικειμενικών, τονίζοντας ότι οι αυξήσεις θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην ήδη προβληματική τοπική οικονομία λόγω της πανδημίας.

Σημειώνεται ότι η τιμή ζώνης στη Ρόδο αυξάνεται από 700 ευρώ σε 2.100, στην Κω από 650 σε 1.350 ευρώ και στην Πάτμο από 650 σε 900 ευρώ.
Η τιμή ζώνης αυξάνεται και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου.

Για εκτίναξη των αντικειμενικών έως 200% σε περιοχές όπως η Λίνδος, το Χαράκι και τα Κοσκινού στη Ρόδο, που δεν ήταν στον αντικειμενικό, έκανε λόγο ο συμβολαιογράφος Σταύρος Κουταλιανός.
Προέτρεψε δε όσους είχαν προγραμματίσει να προχωρήσουν σε μεταβιβάσεις να το πράξουν πριν το τέλος του 2021 για να μην επιβαρυνθούν με τα νέα ποσά των αντικειμενικών.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...