Νέα μεταλλική δεξαμενή  ύδρευσης 1000 κ.μ στην Κάσο

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Θέμα: «  Νέα μεταλλική δεξαμενή  ύδρευσης 1000 κ.μ στην Κάσο ».

- Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η προμήθεια και η εγκατάσταση  νέας μεταλλικής δεξαμενής χωρητικότητας 1000 κυβικών μέτρων η οποία  τοποθετήθηκε στην παρόχθια περιοχή του Σκυλλά όπου είναι εγκατεστημένες οι κεντρικές δεξαμενές αποθήκευσης νερού . Η προμήθεια της δεξαμενής κόστισε 59.370,00€  δαπάνη η οποία καλύφθηκε εξολοκλήρου  από ίδιους πόρους του Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου.

 

   Παράλληλα έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία για την διενέργεια νέου διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση μιας ακόμη μεταλλικής δεξαμενής 1.000 κυβικών μέτρων, που επίσης θα εγκατασταθεί στην περιοχή των κεντρικών δεξαμενών του Σκυλλά.

 

 

  Η συνολική εγκατεστημένη χωρητικότητα των τεσσάρων κεντρικών δεξαμενών (τρεις μεταλλικές και μία τσιμεντένια) είναι 3.500 κ.μ.,  ενώ στις τοπικές δεξαμενές  των οικισμών σε Αρβανιτοχώρι, Φρυ και Πόλι η συνολική χωρητικότητα είναι 500 κ.μ.

 

    Ο Δήμος της Ηρωικής Νήσου Κάσου με  τις προμήθειες αυτές  εξασφαλίζει  την  αύξηση του αποθέματος  νερού για την διάθεση του στο δημοτικό δίκτυο ύδρευσης στην ποσότητα ασφαλείας των 5.000 κ.μ.   διασφαλίζοντας έτσι ικανά αποθέματα νερού , για την κάλυψη των αναγκών του νησιού ακόμα για τους θερινούς  μήνες  αιχμής  .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Δημήτρης Γάκης:  Εμείς σήμερα με ποιον να συζητούμε;           ...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...