Νέα μεταλλική δεξαμενή  ύδρευσης 1000 κ.μ στην Κάσο

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Θέμα: «  Νέα μεταλλική δεξαμενή  ύδρευσης 1000 κ.μ στην Κάσο ».

- Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η προμήθεια και η εγκατάσταση  νέας μεταλλικής δεξαμενής χωρητικότητας 1000 κυβικών μέτρων η οποία  τοποθετήθηκε στην παρόχθια περιοχή του Σκυλλά όπου είναι εγκατεστημένες οι κεντρικές δεξαμενές αποθήκευσης νερού . Η προμήθεια της δεξαμενής κόστισε 59.370,00€  δαπάνη η οποία καλύφθηκε εξολοκλήρου  από ίδιους πόρους του Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου.

 

   Παράλληλα έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία για την διενέργεια νέου διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση μιας ακόμη μεταλλικής δεξαμενής 1.000 κυβικών μέτρων, που επίσης θα εγκατασταθεί στην περιοχή των κεντρικών δεξαμενών του Σκυλλά.

 

 

  Η συνολική εγκατεστημένη χωρητικότητα των τεσσάρων κεντρικών δεξαμενών (τρεις μεταλλικές και μία τσιμεντένια) είναι 3.500 κ.μ.,  ενώ στις τοπικές δεξαμενές  των οικισμών σε Αρβανιτοχώρι, Φρυ και Πόλι η συνολική χωρητικότητα είναι 500 κ.μ.

 

    Ο Δήμος της Ηρωικής Νήσου Κάσου με  τις προμήθειες αυτές  εξασφαλίζει  την  αύξηση του αποθέματος  νερού για την διάθεση του στο δημοτικό δίκτυο ύδρευσης στην ποσότητα ασφαλείας των 5.000 κ.μ.   διασφαλίζοντας έτσι ικανά αποθέματα νερού , για την κάλυψη των αναγκών του νησιού ακόμα για τους θερινούς  μήνες  αιχμής  .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...