Νέα ιστοσελίδα διοίκησης του Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου «https:// kasos-heroicisland.gr»

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ :  Νέα ιστοσελίδα διοίκησης του Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου

«https:// kasos-heroicisland.gr».

- Με σύγχρονο σχεδιασμό, και εμπλουτισμένο περιεχόμενο η ιστοσελίδα διοίκησης  του Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου ανοίγει την πύλη στην καθημερινή επικοινωνία και ενημέρωση των δημοτών της.

 

Ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου ανέφερε στον χαιρετισμό του : « Σας καλωσορίζω στον  νέο ιστότοπο  του Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου. «https:// kasos-heroicisland.gr». Πρόκειται για μία σύγχρονη μορφή εξυπηρέτησης η οποία επιτρέπει στον πολίτη να έχει πρόσβαση στην έγκυρη πληροφόρηση σχετικά με τον Δήμο μας και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Σκοπός μας είναι η σωστή και συνεχής ενημέρωση, ώστε να πετύχουμε την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες όπως δρομολόγιο μέσων μαζικής μεταφοράς, υπηρεσίες, αιτήσεις και όλα τα νέα του φορέα μας.

 

 Επιπρόσθετα, δημιουργήσαμε και την τουριστική ιστοσελίδα  «https://tourism.kasos-heroicisland.gr» η οποία λειτουργεί  ως τουριστικός οδηγός. Στις προθέσεις μας είναι η ανάδειξη του πολιτισμού, η διάσωση και διάδοση των εθίμων και των παραδόσεων μας. Είναι σίγουρο ότι κάθε επένδυση που γίνεται στον τουρισμό αναμφισβήτητα επιστρέφει στην οικονομία του νησιού μας και η ανταπόδοση μπορεί να είναι εντυπωσιακή.

 

   Είναι ένα αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας που μας πήρε αρκετούς μήνες για να το υλοποιήσουμε,  ώστε να έχουμε στα  χέρια μας ένα εργαλείο διαφήμισης για τους επιχειρηματίες και τους εμπλεκόμενους του τουρισμού καθώς η Δημοτική αρχή επιθυμεί να στηρίξει, ενισχύοντας την προβολή των τουριστικών και πολιτιστικών πόρων του νησιού μας. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία και το διαδίκτυο δεσμευόμαστε στη συνεχή βελτίωση του διαδικτυακού μας τόπου.

 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκείνους τους συμπατριώτες που μας παραχώρησαν φωτογραφικό υλικό και σημαντικές πληροφορίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

tilemaxos

tilemaxos

kalopitas

kalopitas

Προτάσεις Verena

Σε συνέντευξη του προς το Verena.gr ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαίος Καλοπήτας που κατέρχεται...
Σε ενα κατάμεστο ΡΟΔΟΝ έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και...
ΜΝΜ προς πολλούς αποδέκτες (απλές σκέψεις) ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΗΣ...
Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...