Νέα επίτιμη Πρόξενος της Αυστρίας στη Ρόδο  η  κα Μαίρη Μοσχή-Στάθη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Νέα επίτιμη Πρόξενος της Αυστρίας στη Ρόδο

 η  κα Μαίρη Μοσχή-Στάθη

-H Επιτροπή Ρόδου του Συλλόγου υποτροφιών «Δωδεκανησιακή Μέλισσα», συγχαίρει θερμά την αντιπρόεδρό της  κα Μαίρη Μοσχή για την ανάληψη των καθηκόντων της ως επιτίμου προξένου της Αυστρίας   στη Ρόδο!

 

Για όσους  γνωρίζουν την  κα Μοσχή,   η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, θεωρείται   άριστη επιλογή της κυβέρνησης της Αυστρίας, η ανάθεση της ευθύνης της λειτουργίας του εδώ Προξενείου της Αυστρίας  στο πρόσωπό της,  διαδεχόμενη τον εκλιπόντα  δικηγόρο,  Σάββα Παπαγεωργίου.

 

 

Η κα Μοσχή  με τις σπουδές της και την επαγγελματική της πορεία,  έχει αποδείξει  ότι διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα  που την έκαναν να ξεχωρίσει ως επαγγελματίας του τουριστικού τομέα στην Γερμανία και την Ελλάδα.

 

 

Τα τελευταία χρόνια  η κοινωνική της δράση είναι πολύ σημαντική. Παραλλήλως με τις επαγγελματικές και οικογενειακές  της υποχρεώσεις,  έχει αναπτύξει  αξιοπρόσεκτη  δράση  στον εθελοντισμό , ως μέλος του  διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Ογκολογικού Νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι» της Αττικής  και ως αντιπρόεδρος του Συλλόγου υποτροφιών «Δωδεκανησιακή Μέλισσα»

 

Η ροδιακή κοινωνία το Σαββάτο 22 Ιουνίου, είχε την ευκαιρία,  μετά την απαραίτητη τελετή εγκατάστασης  της νέας προξένου που έγινε στα γραφεία του Προξενείου   με την παρουσία ολίγων καλεσμένων, να παρευρεθεί   στην αυλή του Καστέλλου,   σε  εορταστική εκδήλωση  που  είχε οργανωθεί.

Εκεί  εκφωνήθηκαν   χαιρετισμοί  από τον δήμαρχο Ρόδου κ. Χατζηδιάκο, την Πρέσβη  κα Andrea Ikic-Bohm και την κυρία Μαίρη Μοσχή  παρουσία  πολιτικών, στρατιωτικών και εκκλησιαστικών   Αρχών  της πόλης,  εκπροσώπων  του  διπλωματικού  Σώματος,  μελών  της κεντρικής διοίκησης  του Συλλόγου  «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» και της τοπικής Επιτροπής της , πολλών μελών  της αυστριακής κοινότητας της Ρόδου καθώς και φίλων και  μελών της οικογένειάς της.

Η εκδήλωση έκλεισε με ρεσιτάλ πιάνου από  το  ελληνοαυστριακό πιανιστικό ντουέτο  των Χρήστου Μαράντου και Harald Ossberger!

Η Επιτροπή Ρόδου της Δωδεκανησιακής Μέλισσας  εύχεται στο άξιο μέλος της διοίκησης του Συλλόγου, καλή δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντα  που  της  έχει εμπιστευθεί η Αυστρία,  χώρα φίλη της Ελλάδας και σημαντικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...