Νέα εξέλιξη: Δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου στο σίδερο του ξυλοδαρμού της Ελένης

Τα δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου, του ενός εκ των δύο δραστών του βιασμού και δολοφονίας της 21χρονης Ελένης στη Ρόδο, εντοπίστηκαν στο σίδερο με το οποίο δέχτηκε ισχυρά χτυπήματα η άγρια φονευθείσα φοιτήτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, τα δαχτυλικά αποτυπώματα και των δύο δραστών, καθώς και γενετικό υλικό, βρέθηκαν στο δωμάτιο όπου έλαβε χώρα ο βιασμός και ξυλοδαρμός, ενώ από τα ευρήματα καθίσταται σαφές ότι δεν υπήρξε τέταρτο άτομο ούτε στον τόπο του εγκλήματος ούτε στο βαν με το οποίο η φοιτήτρια μεταφέρθηκε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, τα χτυπήματα που δέχτηκε με το σίδερο η 21χρονη ήταν ικανά να την σκοτώσουν, αν δεν είχε μεσολαβήσει πνιγμός, καθώς οι δύο δράστες δεν την πήγαν στο νοσοκομείο -όπως επανειλημμένα τους ζητούσε η 21χρονη- αλλά την πέταξαν στη θάλασσα.

Ο 19χρονος έχει μεταφερθεί στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του, μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη στις φυλακές Αυλώνα.

Σε βάρος των 12 κρατούμενων που αναγνώρισε ο νεαρός σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, με δεδομένο ότι ο ξυλοδαρμός κινηματογραφήθηκε. Οι Αρχές έχουν επίσης ταυτοποιήσει τον «εικονολήπτη» της επίθεσης.

Ο 19χρονος δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση εναντίον τους, όμως οι Αρχές αποφάσισαν να απαγγείλουν κατηγορίες ούτως ή άλλως, με βάση εγκλήματα που διώκονται αυτεπάγγελτα.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν υποψίες πως ο 19χρονος βιάστηκε, αλλά διαψεύστηκαν από τον ιατρικό έλεγχο.

ΠΗΓΗ: skai,gr

ΠΗΓΗ: http://www.topontiki.gr/article/301046/nea-exelixi-daktylika-apotypomata-toy-19hronoy-sto-sidero-toy-xylodarmoy-tis-elenis

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...