Νέα απάντηση του Χαράλαμπου Κόκκινου προς την Περιφερειακή Αρχή για αποκλεισμό μειοψηφίας απο εταιρείες περιφέρειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-19/8/20
"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

"Η προσπαθεία του αμοιβομενου από πόρους του δοκιμαζομενου  λαού μας  Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δεν θα" κουκουλωσει "την πραγματικότητα στις διοικήσεις των Εταιρειών της Περιφέρειας"    

Θα περίμενε η κοινωνία μας που αγωνία και δοκιμάζεται ,να λάμβανε ουσιαστικές απαντήσεις σε ερωτήματα που την απασχολούν και οι εκπρόσωποι της καταθέτουν με σαφήνεια και πολιτικά επιχειρήματα.Δυστυχώς -κατα την προσφιλή του τακτική -το καλά αμοιβομενο  από πόρους του λαού μας Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Νοτιου Αιγαίου:1) αφενός απαντά με αφορισμούς και παραπλανητικά..... και 2)αφετέρου στρέφεται κατά των μισών εκπροσώπων της κοινωνίας μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο  " λιβανιζοντας" με παλαιοκομματικές τακτικές τον Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου κ.Χατζημαρκο και φυσικά  δεν πείθει κανένα.
Στην τελευταία του ανακοίνωση αναφέρει ότι μόνο" ένας "είναι ο εκπρόσωπος της Π.Ν.Α. στις Γενικές Συνελεύσεις των Εταιριών .Δεν λέει όμως ότι η Περιφέρεια Νοτιου Αιγαίου έχει την πλειοψηφία στις Γενικές Συνελεύσεις και επομένως η πρόταση του εκπροσώπου της είναι πανίσχυρη!!!Δεν θέλουν στα Διοικητικά Συμβούλια των εταιριών της τη μειοψηφία !!!Αυτό είναι φανερό,γνωρίζουμε πολλούς από τους λόγους του αποκλεισμού της  και υποψιαζόμαστε και  πολλα ....Θύμιζω  επίσης τα εξης:
*Αυτοδιοικητική Περίοδος 2011-2014 :
Ενεργειακή Α.Ε 5 μέλη στο ΔΣ (4 από την πλειοψηφία και 1 από την μειοψηφία του Π.Σ.)
Φυτώριο Α.Ε. 9 μέλη στο Δ.Σ. (6 από την πλειοψηφία και 3 από την μειοψηφία του Π.Σ.)
*Αυτοδιοικητική Περίοδος 2014-2019 :
Ενεργειακή Α.Ε. 7μελη στο ΔΣ (υπήρχε 1 μέλος της μειοψηφίας ,4 της πλειοψηφιας του Π.Σ. και 2 από τους δήμους  της περιοχή μας).
Φυτώριο Α.Ε. 9 μέλη στο Δ.Σ (6 μέλη απο την πλειοψηφία και 3 από την μειοψια του Π.Σ.)
*Αυτοδιοικητική Περίοδος 2019-μέχρι σήμερα:
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ  Δ.Σ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ (2)  ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ /ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟ Π.Σ. ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ  ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!
Σύντομα θα υποχρεωθούν να απαντήσουν σε αυτά που συστηματικά σήμερα αρνούνται και σύντομα πολλά θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε!Επίσης το σίγουρο είναι ότι  όσοι έχουν βρει εκεί " θαλπωρή " μάλλον δεν αισθάνονται άνετα  πλέον...

ΥΓ: Όσον αφορά τις "συνεργασίες " στην αντιπολίτευση και την προτροπή  να "γράψουν κοινά δελτία τύπου " κάλω το γραφείο τύπου της Π.Ν.Α. να "συνεργαστεί " με τους υπόλοιπους αμοιβομενους συμβούλους που γέμισε η Περιφερειακη Αρχή  τα κτίρια της Π.Ν.Α. μήπως και βγάλουν και κάποιο δελτίο τύπου που απαντά επί της ουσίας.Είναι γεγονός ότι οι αμοιβομενοι  σύμβουλοι είναι αρκετοί αλλά κάποιοι..... έχουν περισσότερα τυπικά προσόντα και καλύτερο βιογραφικό από αυτούς που διοικούν-ηγούνται  στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου!!!! 

Χαράλαμπος Κόκκινος
Επικεφαλής του Συνδυασμού" Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου "
Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου
Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...