Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Νέας Αριστεράς: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ασκούν συναινετική αντιπολίτευση!

Ο Νάσος Ηλιόπουλος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς παραχώρησε χθες συνεντευξη στη Ρόδο και απόψε μιλά σε εκδήλωση της Νεας Αριστεράς στο ξενοδοχείο Σεμιραμις.

Στην συνε΄ντευξη τύπου ο κ. Ηλιόπουλος συνοδευόταν από τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Γάκη και στην αρχή αναφέρθηκε στις συναντήσεις που είχε με φορείς της Ρόδου. « Είναι πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση που παρατηρείται τόσο μεγάλη ανισορροπία στο πολιτικό σύστημα . Για πρώτη φορά υπάρχει συναινετική αντιπολίτευση από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, στους εξοπλισμούς, στην πολεμική εμπλοκή της χώρας στην Ερυθρά Θάλασσα, στην ιδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Ο κ. Ηλιόπουλος ρωτήθηκε αν εχει δικαιωθεί η αποχώρηση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Τα θέματα συνείδησης δεν μετρώνται με ποσοστά. Δεν περιμένουμε κανένα εκλογικό αποτέλεσμα για να δικαιώσει μια επιλογή η οποία λέει ότι δεν μπορούμε να είμαστε σε ένα χώρο ο οποίος επέλεξε δυστυχώς να απομακρύνεται με τη στάση του από αυτό που είχε ανάγκη η Αριστερά και η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία.

 

Ο κ. Ηλιόπουλος μίλησε για τις ανοιχτές εκδηλώσεις της Νέας Αριστεράς σε όλη τη χώρα που ξεπερνούν τις 90 και το Μάρτιο όπως είπε θα κορυφωθεί η διαδικασία με την πανελλαδική ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Αριστεράς.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...