Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Νέας Αριστεράς: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ασκούν συναινετική αντιπολίτευση!

Ο Νάσος Ηλιόπουλος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς παραχώρησε χθες συνεντευξη στη Ρόδο και απόψε μιλά σε εκδήλωση της Νεας Αριστεράς στο ξενοδοχείο Σεμιραμις.

Στην συνε΄ντευξη τύπου ο κ. Ηλιόπουλος συνοδευόταν από τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Γάκη και στην αρχή αναφέρθηκε στις συναντήσεις που είχε με φορείς της Ρόδου. « Είναι πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση που παρατηρείται τόσο μεγάλη ανισορροπία στο πολιτικό σύστημα . Για πρώτη φορά υπάρχει συναινετική αντιπολίτευση από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, στους εξοπλισμούς, στην πολεμική εμπλοκή της χώρας στην Ερυθρά Θάλασσα, στην ιδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Ο κ. Ηλιόπουλος ρωτήθηκε αν εχει δικαιωθεί η αποχώρηση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Τα θέματα συνείδησης δεν μετρώνται με ποσοστά. Δεν περιμένουμε κανένα εκλογικό αποτέλεσμα για να δικαιώσει μια επιλογή η οποία λέει ότι δεν μπορούμε να είμαστε σε ένα χώρο ο οποίος επέλεξε δυστυχώς να απομακρύνεται με τη στάση του από αυτό που είχε ανάγκη η Αριστερά και η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία.

 

Ο κ. Ηλιόπουλος μίλησε για τις ανοιχτές εκδηλώσεις της Νέας Αριστεράς σε όλη τη χώρα που ξεπερνούν τις 90 και το Μάρτιο όπως είπε θα κορυφωθεί η διαδικασία με την πανελλαδική ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Αριστεράς.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σήμερα η νέα δημοτική αρχή, δήμαρχος Αλέξης Κολιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Χαλκιάς και ο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...