Μ. Παλλάς για Χαράλαμπο Κόκκινο: Ενας ευκαιριακός κρατικοδίαιτος, παλιάς κοπής είναι - Πριν παρει τη θεσούλα κατηγορούσε Χατζημάρκο και Ν.Δ!

Δήλωση του Μανώλη Παλλά έφθασε πριν από λίγο και έχει ως "φόντο" τα όσα είπε σήμερα εναντίον του ο Χαράλαμπος Κόκκινος. Φαίνεται οτι τη αποστροφή του κ. Κόκκινου για το "οποιος θέλει καρέκλα να πάει στο ΙΚΕΑ" πείραξε πολύ τον κ. Παλλά και στολίζει τον τον υποψήφιο χωρικό του Γιώργου Χατζημάρκου καταλλήλως! Η δήλωση είναι: "Οι καρέκλες που κάθισε ο Μανώλης Παλλάς ήταν καρέκλες της προσφοράς στην τοπική κοινωνία με την ψήφο των συμπατριωτών του. Πάντα αγωνίστηκα με τη ψήφο και όχι δοτός από κομματικούς μηχανισμούς. Ποτέ δεν έψαξα καρέκλα σε κανένα επιπλάδικο σε αντίθεση με τον Χαράλαμπο Κόκκινο που χτύπησε όλες τις πόρτες των Περιφερειακών Παρατάξεων μέχρι να τακτοποιηθεί.

Ας δώσει την καρέκλα λοιπόν που του χάρισε ο Χατζημάρκος, και να κατέβει μια φορά με σταυρό στον στίβο για να φανεί και η δύναμη του.

Είναι καλός στα δελτία τύπου....έτσι έκανε αντιπολίτευση τρία χρόνια....

Κατά τα άλλα είναι ένας ευκαιριακός κρατικοδίαιτος, παλιάς κοπής τον οποίο πρέπει γρήγορα να απομακρύνει και η Νέα Δημοκρατία και ο Χατζημάρκος, τους οποίους κατηγορούσε μέχρι να να πάρει την θεσούλα...

Δεν θα ξανά ασχοληθώ με τον άνδρα...

Όσο για το τι θα κάνω εγώ στις εκλογές, είναι μόνο δική μου απόφαση και των φίλων μου που με εμπιστεύονται.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα είμαστε μαζί".

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...