"Μόνο το Κίνημα Αλλαγής που αναμόρφωσε τη Χώρα μπορεί να την αναγεννήσει"

Από την Κω ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία στα Δωδεκάνησα ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο Ν. Δωδεκανήσου Καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός. Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που έγινε εκεί, τη μεγαλύτερη που έκανε το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια στην Κω, ανέλυσε μεταξύ άλλων τους λόγους για τους οποίους πρέπει να υπερψηφιστεί το Κίνημα Αλλαγής, λέγοντας:

 

"... Πρώτον για την ιστορική του συνέπεια. Είναι η παράταξη του Ελευθερίου Βενιζέλου, του Γεωργίου και του Ανδρέα Παπανδρέου, είτε σαν ένωση Κέντρου είτε σαν ΠΑΣΟΚ. 

Είναι το κόμμα με ανθρώπινο πρόσωπο, που έδωσε στον μη προνομιούχο πολίτη την δύναμη να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο. Που του εξασφάλισε τους υψηλότερους μισθούς και τις υψηλότερες συντάξεις και που λόγω ιστορικής υποχρέωσης είναι το μόνο ικανό να τις επαναφέρει στα επίπεδα που αυτό τις ανέβασε.

Είναι το κόμμα που υπόσχεται να συνδυάσει την ανάπτυξη με το κοινωνικό κράτος. Να φρενάρει τον νεοφιλελευθερισμό που φέρνει φανερά η ΝΔ και να μη χρειάζονται επιδόματα ελεημοσύνης γιατί θα εξασφαλιστούν υψηλοί μισθοί και συντάξεις για όλους. Είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τον ΣΥΡΙΖΑ: γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να καταφύγει στα επιδόματα ελεημοσύνης αφού δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει ανάπτυξη με υψηλούς μισθούς και συντάξεις.

Η πολιτική Βαρουφάκη που έκλεισε τις τράπεζες, ουσιαστικά μέχρι σήμερα, κατέστρεψε τη Χώρα. Από το 2015 οι τράπεζες δεν μπορούν να δανειοδοτήσουν τις μικρές επιχειρήσεις και, κατά συνέπεια, οι επιχειρήσεις αυτές δεν έχουν τη δύναμη να προσλάβουν το απαραίτητο προσωπικό και να πέσει η ανεργία. Εάν χρηματοδοτηθούν 300 χιλιάδες μικροεπιχειρήσεις και η κάθε μία από αυτές προσλάβει έναν άνεργο, 300 χιλιάδες άνθρωποι θα πάψουν να είναι άνεργοι. 

Θα ψηφίσω Κίνημα Αλλαγής γιατί θα επαναφέρει την δωρεάν υγεία στα επίπεδα που την είχε το ΠΑΣΟΚ. Θα ψηφίσω Κίνημα Αλλαγής γιατί θα δώσει την τρίτης γενιάς τηλεϊατρική. Δηλαδή θα φέρει, με το σύστημα αυτό, τον Καθηγητή Πανεπιστημίου μέχρι το πιο μακρινό νησί του Αιγαίου. Θα επαναφέρει το καθεστώς ΦΠΑ που είχαν τα νησιά μας και το οποίο κατάργησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με απλά λόγια, το Κίνημα Αλλαγής είναι το κόμμα που αναμόρφωσε τη χώρα και είναι πιο αξιόπιστο από όλα τα κόμματα για να την αναγεννήσει.

Ο ψηφοφόρος που στήριζε επί δεκαετίες το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναλογιστεί εάν αυτά που του υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ τα πραγματοποίησε ως κυβέρνηση, να αντιληφθεί ποιος είναι ο φυσικός του χώρος και να επανέλθει στο χώρο του, δηλαδή στο Κίνημα Αλλαγής που η βασική και κύρια συνιστώσα του είναι το ΠΑΣΟΚ."

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...