Μιχάλης Μαντικός: Ο Ελληνικός λαός και η Νέα Δημοκρατία δεν συμβιβάζεται με τη στασιμότητα του θλιβερού παρελθόντος

Δήλωση του Μιχαήλ Β. Μαντικού (*): Ο Ελληνικός λαός και η Νέα Δημοκρατία δεν συμβιβάζεται με τη στασιμότητα του θλιβερού παρελθόντος.

-Ο κ. Σαντορινιός δήλωσε, μεταξύ άλλων παραζαλισμένων μυθευμάτων και μια αλήθεια,  για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κάρπαθο. Κάτι σαν το χαλασμένο αναλογικό ρολόι που δείχνει δυο φορές την ημέρα τη σωστή ώρα!

Συγκεκριμένα είπε ότι: «Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Αυτό φαίνεται να είναι το σύνθημα της Ν.Δ. από τις πρώτες κιόλας μέρες της ανάληψης της διακυβέρνησης» . Δηλαδή, είναι η πρώτη φορά που αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ, ότι η πραγματικότητα είναι άθλια , μετά από τα πέντε χρόνια συγκυβέρνησής τους με τους ΑΝΕΛ. Φυσικά, για τη Νέα Δημοκρατία η πραγματικότητα του  αποτυχημένου χθες, δεν συμφωνεί με τις αρχές της, τις αξίες της και κυρίως δεν άξιζε στους Έλληνες και στην Ελλάδα. Το γεγονός της αποτυχημένης πραγματικότητας αποδοκιμάστηκε από τους Έλληνες πολίτες και εκφράστηκε στις εκλογές της 7 ης Ιουλίου, φέρνοντας την Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση , που από την πρώτη κιόλας ημέρα δημιουργεί την Ελλάδα που αξίζουμε, με ρεαλισμό και σχέδιο, αφήνοντας πίσω μια δυστυχισμένη πενταετία.

(*) Μέλος της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Υπεύθυνος  στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...