Μιχάλης Κόλλιας: Δεν πρόκειται να κατασκευαστεί νέα δομή φιλοξενίας προσφύγων - αλλοδαπών στο νησί της Λέρου

        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στο νησί της Λέρου, διακινείται η φημολογία ότι πρόκειται να κατασκευαστεί νέα δομή φιλοξενίας προσφύγων - αλλοδαπών.  

 

Ο Δήμαρχος Λέρου διαψεύδει ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ αυτές τις φημολογίες και καταδικάζει τέτοιου είδους μεθοδεύσεις καθώς και αυτούς που τις διακινούν. 

 

Δυστυχώς για τον τόπο, την ώρα που πραγματοποιούνται καθημερινά αλλεπάλληλες επαφές με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, με πάγιο αίτημα την αποσυμφόρηση του Κέντρου πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης ώστε να μειωθεί ο αριθμός των αλλοδαπών που βρίσκονται στο νησί, κάποιοι υποψήφιοι με ψέματα και λασπολογίες προσπαθούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη χρησιμοποιώντας μέχρι και το ευαίσθητο πρόβλημα του Προσφυγικού καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας κυρίως στο Λακκί και στον Ξηρόκαμπο, χωρίς να σέβονται τίποτα και κανέναν, εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

 

Διαμηνύουμε σε κάθε περίπτωση, ότι εκτός από τη Δημοτική Αρχή, η κοινωνία της Λέρου γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους μεθοδεύσεις και ήδη τους έχει καταδικάσει στη συνείδησή της, ως κοινούς συκοφάντες και λασπολόγους.

 

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Ημεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στο Νότιο Αιγαίο και από την μια μεριά του ως την άλλη ένας άλλος αέρας...
Δελτίο Τύπου Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου Μήνυμα νίκης της Συμμαχίας από την μεγαλειώδη, πολυπληθή...
«Αγαπημένη Συνεργάτιδα, που μετουσίωσε την επιστημονική της κατάρτιση και αγάπη για τον συμπολίτη...
«Η σημαντική επιτυχία της προώθησης υπογραφής νέας Προγραμματικής Σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη,...