Μιχάλης Καρχιμάκης: Η εναντίον μου σκευωρία θα καταρρεύσει

«Όλα όσα γράφονται ή λέγονται σε βάρος μου είναι απολύτως αβάσιμα, γιατί ειναι αντίθετα προς την αλήθεια» δηλώνει ο Μιχάλης Καρχιμάκης σχετικά με την κλήση του από τον ανακριτή για ηθική αυτουργία στην κακουργηματική πράξη της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας.

«Υπήρξα και παράμενω ο άνθρωπος και πολιτικός που τολμά να εκφράζει ελευθερα τις απόψεις του, επειδή παγίως απέβλεψα στην τήρηση των δημοκρατικών αρχών και κυρίως στο σεβασμό και την διαφύλαξη των εθνικών συμφερόντων. Οι ευτέλεις ψευδολόγοι επιχειρούν ματαιοπονώντας να εξασφαλίσουν άλλοθι για την αμαρτωλή τους συμπεριφορά» σημειώνει, προσθέτοντας:

«Η εναντίον μου σκευωρία θα καταρρεύσει. Και όσοι νομίζουν ότι θα μου κλείσουν το στόμα πλανώνται πλάνην οικτράν».

Νωρίτερα, μιλώντας στο newpost.gr, ο κ. Καρχιμάκης είχε λόγο για «σκευωρία» σε βάρος του έπειτα από καταγγελία υπαλλήλου της ΕΥΠ στη προσπάθειά της να ελαφρύνει τη θέση υπόδικου συναδέλφου της που σχετίζεται με την εμπλοκή του στην υπόθεση των υποκλοπών και του σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός καλείται να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου από τον 3ο τακτικό ανακριτή Δημήτρη Φούκα έπειτα από ποινική δίωξη που ασκήθηκε βάσει αναφοράς υπαλλήλου της ΕΥΠ που περιέχεται στη δικογραφία, από την οποία φαίνεται να προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι η κατηγορουμένη τροφοδοτούσε με απόρρητα έγγραφα τον πρώην υπουργό.

Πηγή: newpsot.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...