Μιχάλης Ιγνατίου: "Στο εξωτερικό γελούν με την κυβέρνηση"!

Ο Μιχάλης Ιγνατίου, με άρθρο του στο “Έθνος ”, προειδοποιεί για τις ολέθριες συνέπειες που εκτιμά ότι έχουν για την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, με αφορμή το θέμα της ΕΡΤ, και τις ζυμώσεις ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους.

“Πώς μπορεί να εξηγηθεί η δημιουργία πολιτικής κρίσης στην πιο δύσκολη στιγμή για την ελληνική οικονομία, ιδιαίτερα όταν όσοι αναμειγνύονται στις διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής της τρόικας γνωρίζουν πως ο θετικός βαθμός σρις επιθεωρήσεις του Ιουνίου και του Σεπτεμβρίου θα σημαίνει τον πρώτο περιορισμό στην άνευ προηγουμένου λιτότητα που επέβαλαν οι απαράδεκτοι δανειστές, και επίσης θα ανοίξει το δρόμο για την περαιτέρω απομείωση του ελληνικού χρέους, που διαθέτουν η ΕΚΤ, οι κυβερνήσεις και οι κεντρικές τράπεζες χωρών-μελών της ευρωζώνης.

Στο εξωτερικό γελούν και ειρωνεύονται με τα καμώματα των κυβερνητικών εταίρων. Πιστεύουν ότι μονίμως προκαλούμε την ελάχιστη τύχη που μας απέμεινε.

Υποστηρίζουν ότι αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα έπρεπε να απουσιάζουν από την πολιτική σκηνή τα πολιτικά παιχνίδια. Διότι, περί αυτών πρόκειται”, επισημαίνει μεταξύ άλλων στο άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής” ο Μιχάλης Ιγνατίου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...