Μια ζεστή βραδιά από τον Κάλλιστο Διακογεωργίου για τα μέλη του Α.Σ Δωδεκανήσου

Σε μία πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, η εταιρεία οικοδομικών επιχειρήσεων «Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου» παρέθεσε χθες το βράδυ δείπνο στους αθλητές και τα μέλη του Α.Σ. Δωδεκάνησος. Ο Κάλλιστος Διακογεωργίου περίμενε τους αθλητές των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ελλάδας στο μπάσκετ με καρότσι και τους συνεχάρη για την τεράστια επιτυχία τους στις διοργανώσεις της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ., αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την ευαισθησία του, αφού και στο παρελθόν είχε βοηθήσει σημαντικά όχι μόνο την ομάδα μπάσκετ αλλά και παιδιά με αναπηρίες.
Ο Κάλλιστος Διακογεωργίου είπε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι το δείπνο ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω γι’ αυτά τα παιδιά, που μας έχουν κάνει τόσο υπερήφανους με τις επιτυχίες τους. Ήταν ένα πολύ μικρό ευχαριστώ από την πλευρά μου και δεν ήταν κάτι προσωρινό, αφού θα είμαι δίπλα τους. Ο αθλητισμός αφορά τους πάντες και θέλω να νιώσουν τα παιδιά ότι έχουν δίπλα τους ένα δικό τους άνθρωπο. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους συγχαρώ για τις προσπάθειες και τις επιτυχίες του. Κάνουν υπερήφανη τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα και είμαι σίγουρος ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Εύχομαι το 2014 να είναι υγιές, ευτυχισμένο και να φέρει στον καθένα ότι επιθυμεί».
Ο παίκτης- προπονητής του Α.Σ. Δωδεκάνησος Μιχάλης Χατζηδημητρίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χαρήκαμε που βρέθηκε ένας άνθρωπος και αναγνώρισε τις προσπάθειες που κάνουμε. Μακάρι να συνεχίσει να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει ώστε ο Α.Σ. Δωδεκάνησος να εξακολουθήσει να υπάρχει. Είναι πολύ σημαντικό για όλους να υπάρχει αυτή η ομάδα για πολλούς και διάφορους λόγους. Εκτός από το καθαρά αθλητικό κομμάτι που φέρνει συνεχώς επιτυχίες, είναι και ένα σημαντικό κοινωνικό θέμα. Αυτή η ομάδα έχει βγάλει πάρα πολλά παιδιά από το σπίτι τους και θα πρέπει να συνεχίσει να το κάνει. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει στήριξη. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά τις προσπάθειες μας, αφού το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου. Μακάρι μέχρι τότε να αλλάξουν τα πράγματα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε, αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...