Μια βουλευτίνα των ΑΝ.ΕΛ στα μπουζούκια!

Η Μίκα Ιατρίδη ξεφάντωσε στον Λευτέρη Πανταζή

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κω, κατά τη διάρκεια περιοδείας της στα Δωδεκάνησα, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο. Ο λόγος για την κυρία Μίκα Ιατρίδη, η οποία -σε ένα διάλειμμα από τις κομματικές της υποχρεώσεις- βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα σε νυχτερινό κέντρο του νησιού και διασκέδασε με την ψυχή της, απολαμβάνοντας τα άσματα του Λευτέρη Πανταζή και της Αγγελικής Ηλιάδη, αλλά και τον «πόλεμο λουλουδιών» που... εξελισσόταν για ώρες, έως την ολοκλήρωση του μουσικού προγράμματος.

ΓΛΕΝΤΙ

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον «Ιπποκράτη», την τοπική γυναικεία ομάδα μπάσκετ, η οποία τον περασμένο Απρίλη ανέβηκε στην Α1 Κατηγορία, ύστερα από έναν δύσκολο αγώνα με την ομάδα του Παναθλητικού Συκεών Θεσσαλονίκης, στο γήπεδο του Μετς στην Αθήνα. Η κυρία Ιατρίδη ήταν επίσημη καλεσμένη στα επινίκια που οργανώθηκαν στη «Νέα Φαντασία» της Κω, όπου κάθισε στο τραπέζι των αθλητριών, με τη βότκα να ρέει άφθονη, όπως και τα πανέρια με τα γαρύφαλλα, που το ένα διαδεχόταν το άλλο. Η νεαρή πολιτικός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αφήνοντας στην άκρη τις... αντιμνημονιακές κορώνες, τραγουδούσε με την παρέα της όλο το βράδυ τις γνωστές επιτυχίες του ΛΕ-ΠΑ, ο οποίος, μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της, πλησίασε δίπλα της, ενθαρρύνοντάς τη να χορέψει τσιφτετέλι, κάτι, όμως, που η ίδια απέφυγε ευγενικά, με τον δημοφιλή τραγουδιστή, γνωστό για τις έξυπνες ατάκες του στην πίστα, να λέει από μικροφώνου, εκφράζοντας τον θαυμασμό του: «Θέλω έναν καρδιολόγο!». Αργότερα, βέβαια, αποδέχθηκε τα καλέσματα των φίλων της και ανέβηκε στην πίστα για ένα καλαματιανό αλλά και για τσιφτετέλι. Σημειώνεται πως προ ημερών άλλη μία βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. απασχόλησε την επικαιρότητα με τις νυχτερινές της αποδράσεις.

Πρόκειται για τη Ραχήλ Μακρή, η οποία την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου έδωσε... ρέστα σε παραδοσιακό πανηγύρι στη Σιάτιστα Κοζάνης, χορεύοντας τσιφτετέλι με ιδιαίτερη χάρη και συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια και τον θαυμασμό των συμπατριωτών της. Οπως ήταν φυσικό, η είδηση της συμμετοχής της Μίκας Ιατρίδη στο νυχτερινό γλέντι μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα στο νησί, με αρκετούς να καυτηριάζουν την κίνησή της αυτήν, επισημαίνοντας πως τέτοιες δύσκολες εποχές είναι τουλάχιστον άκομψη η εικόνα μιας βουλευτού να διασκεδάζει στα μπουζούκια, εν μέσω... λουλουδοπόλεμου, τη στιγμή που το ΣΔΟΕ έχει εξαπολύσει «κυνηγητό» με εφόδους στα νυχτερινά κέντρα ανά την Ελλάδα. Το στέλεχος, πάντως, του Πάνου Καμμένου δεν παρέστη τυχαία στη γιορτή του «Ιπποκράτη». Τα τελευταία χρόνια, όπως λένε οι πολιτικοί της φίλοι, αποτελεί σταθερή αλλά αφανή υποστηρίκτρια του γυναικείου μπάσκετ του νησιού των Δωδεκανήσων. Χαρακτηριστικά ήταν όσα είπε προ ημερών η αρχηγός της ομάδας Ε. Δρεττάκη, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του νησιού.

Οπως υποστήριξε, η ομάδα είναι «ορφανή» από ντόπιους χορηγούς, εκτός από την κυρία Μίκα Ιατρίδη, η οποία βοήθησε και οικονομικά την ομάδα, ενώ στήριξε ηθικά την προσπάθειά τους. Την ίδια ημέρα, βέβαια, η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. φρόντισε να δώσει το «παρών» και σε άλλες εκδηλώσεις στο νησί, όπως ήταν η 18η Γιορτή Μελιού, η οποία πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο, ενώ συνάντησε τοπικούς φορείς και κομματικά στελέχη, φουντώνοντας τις φήμες περί επικείμενης καθόδου της στις αυτοδιοικητικές εκλογές του επόμενου έτους, ως υποψήφια περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου!

Η ίδια, βέβαια, δεν ξέχασε να ρίξει και τα πυρά της στην κυβέρνηση, λέγοντας πως «βασικά ζητήματα του νησιού όχι μόνο δεν έχουν επιλυθεί, αλλά επιδεινώνονται μέρα με τη μέρα. Ομως, είναι η αγάπη για τον τόπο τους που ξεπερνά την αγωνία που τους προκαλεί η απαράδεκτη πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων». παραπολιτικα

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...