Μια απέραντη κουρελαρία η πόλη της Ρόδου...

Το παρακάτω σχόλιο έγραψε σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Ζαχαριάδης για το χάλι της πόλης που με τις διάφορες αφίσες διαφόρων καλλιτεχνών τη στέλνει κανονικά αδιάβαστη! Ηταν που ήταν, τώρα την αποτελέιωσαν.Γράφει λοιπόν στο facebook ο Ζαχαριάδης

:"Καλές είναι οι διαμαρτυρίες και οι πορείες, αλλά-διάβολε-κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί και τον τόπο μας. Δηλαδή, ενώ κρέμονται ακόμη οι κουρελαρίες του Τερζή, η Ρόδος γέμισε από σήμερα με αφισες του Βέρτη(σωστά το έγραψα;) σε στύλους,τοίχους,δέντρα και όπου αλλού υπάρχει διαθέσιμος χώρος!.. Ερωτώ: Υπάρχει Δήμος; Ποιός δίνει τις άδειες(εάν δίνονται άδειες); Μέχρι πού θα φτάσει η κακοποίηση της Ρόδου; (Και με την ευκαιρία: Οι αρχαιολόγοι να βγουν από τα παλατάκια τους στην οδό Ιπποτών και να δούν το άθλιο χάλι στην είσοδο του Θεάτρου της Μεσαιωνικής Πόλης, που στολίστηκε με διαφημιστικά ταμπλώ!..Θα σηκωθεί από τον τάφο της η Μελίνα και θα τους πιάσει όλους με τον βούρδουλα !..".

Το VERENA τεκμηριώνει με φωτορεπορτάζ ...τη κουρελαρία που επικρατεί στη πόλη μας! Δύσκολα βρίσκεις στύλο της ΔΕΗ η δημοτικό στύλο φωτισμού που να μην ....κοσμείται με αφίσα! Οσο για την είσοδο της Μεσαιωνικής Τάφρου, ε΄δω είναι να τραβάς τα μαλλιά σου, ούτε πανηγύρι τελευταίου χωριού να ήταν...Τι κάνει η αρχαιολογία; Προσέχει τα...παλατάκια μην πέσουν κάτω! Οι φωτογραφίες είναι του απογεύματος..

ΠΗΓΗ: VERENA

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...