Μια απέραντη κουρελαρία η πόλη της Ρόδου...

Το παρακάτω σχόλιο έγραψε σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Ζαχαριάδης για το χάλι της πόλης που με τις διάφορες αφίσες διαφόρων καλλιτεχνών τη στέλνει κανονικά αδιάβαστη! Ηταν που ήταν, τώρα την αποτελέιωσαν.Γράφει λοιπόν στο facebook ο Ζαχαριάδης

:"Καλές είναι οι διαμαρτυρίες και οι πορείες, αλλά-διάβολε-κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί και τον τόπο μας. Δηλαδή, ενώ κρέμονται ακόμη οι κουρελαρίες του Τερζή, η Ρόδος γέμισε από σήμερα με αφισες του Βέρτη(σωστά το έγραψα;) σε στύλους,τοίχους,δέντρα και όπου αλλού υπάρχει διαθέσιμος χώρος!.. Ερωτώ: Υπάρχει Δήμος; Ποιός δίνει τις άδειες(εάν δίνονται άδειες); Μέχρι πού θα φτάσει η κακοποίηση της Ρόδου; (Και με την ευκαιρία: Οι αρχαιολόγοι να βγουν από τα παλατάκια τους στην οδό Ιπποτών και να δούν το άθλιο χάλι στην είσοδο του Θεάτρου της Μεσαιωνικής Πόλης, που στολίστηκε με διαφημιστικά ταμπλώ!..Θα σηκωθεί από τον τάφο της η Μελίνα και θα τους πιάσει όλους με τον βούρδουλα !..".

Το VERENA τεκμηριώνει με φωτορεπορτάζ ...τη κουρελαρία που επικρατεί στη πόλη μας! Δύσκολα βρίσκεις στύλο της ΔΕΗ η δημοτικό στύλο φωτισμού που να μην ....κοσμείται με αφίσα! Οσο για την είσοδο της Μεσαιωνικής Τάφρου, ε΄δω είναι να τραβάς τα μαλλιά σου, ούτε πανηγύρι τελευταίου χωριού να ήταν...Τι κάνει η αρχαιολογία; Προσέχει τα...παλατάκια μην πέσουν κάτω! Οι φωτογραφίες είναι του απογεύματος..

ΠΗΓΗ: VERENA

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...