Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στη Σύμη

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύμης από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ” Ν. Σαρωνικού 140, ότι το εν λόγω σκάφος παρουσίασε μηχανική βλάβη στη θαλάσσια περιοχή όρμου “ΠΕΔΙΟΥ” έξωθεν παραλίας Αγίου Νικολάου, με τρεις επιβαίνοντες.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιωτικά μέσα, ενώ τελικά το “ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ” κατέπλευσε και αγκυροβόλησε με ασφάλεια στον ως άνω όρμο, ρυμουλκούμενο από το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” Ν.Ρ. 328, με τη συνοδεία του σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Τ/Ρ μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αποκατάστασης βλάβης, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...