Με χημικά υποδέχτηκε η κυβέρνηση τους συνδικαλιστές που απαιτούσαν την επέκταση του επιδόματος ανεργίας!

Με χημικά υποδέχτηκε η κυβέρνηση τους συνδικαλιστές που διεκδικούσαν την επέκταση του επιδόματος ανεργίας. Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου Θανάσης Σταμούλης που βρέθηκε στην διαμαρτυρία έγραψε στη σελίδα του στο facebook: "Εξω από το Υπουργείο Εργασίας μας υποδέχθηκαν με δακρυγόνα.....δεν θα μας σταματήσουν να διεκδικούμε την επέκταση του ταμείου ανεργίας το εφάπαξ στην 20ετία την κήρυξη των ΚΣΣΕ ως γενικώς υποχρεωτικές!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

22/2/2023

                   ΧΡΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 

 

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη χρήση βίας των  αστυνομικών δυνάμεων κατά εργαζομένων στον Επισιτισμό- Τουρισμό, έξω από το Υπουργείο Εργασίας .

Την ώρα που οι εργαζόμενοι διαδήλωναν έξω από το Υπουργείο, διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματά τους, μεταξύ αυτών την επέκταση του επιδόματος ανεργίας των εποχιακά εργαζομένων, αστυνομικές δυνάμεις τους επιτέθηκαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός συναδέλφου στο κεφάλι και τις συλλήψεις δύο άλλων συναδέλφων.

Η Κυβέρνηση οφείλει να λύσει τα έντονα προβλήματα του κλάδου και να τηρηθεί επιτέλους η δέσμευση του ίδιου του Πρωθυπουργού για συνάντηση μ αυτόν το στόχο.

Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Εργαζομένων στον Τουρισμό Επισιτισμό και σε κάθε εργαζόμενο που δίνει τη μάχη του για τη διασφάλιση των εργασιακών του δικαιωμάτων.

 

                                               ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Η Ματίνα Χατζημάρκου,σύζυγος του Νεκτάριου Σαντορινιού έστειλε σήμερα,πρώτη φορά μετά το θάνατο του...
Ρόδος, 07/02/2023 - Επιστολή Νεκτάριου Σαντορινιού   «Εδώ και καιρό η χώρα μας βιώνει...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...