Με τρεις νέους παίκτες ενισχύεται η ομάδα Γ.Σ. Δωδεκάνησος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Με τρεις νέους παίκτες ενισχύεται η ομάδα Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Πλουσιότερη σε ανθρώπινο δυναμικό έγινε η ομάδα Γ.Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο η οποία πλαισιώθηκε από τρεις επί πλέον νέους Ρόδιους  παίκτες, τους Λυκοπάντη Μανώλη, Μαλωνά Μανώλη και Τσάπη Τσαμπίκο.

Οι προπονήσεις ήδη έχουν  ξεκινήσει, ενόψει και του πρώτου αγώνα κυπέλλου που θα γίνει στη Ρόδο στις 16 Νοεμβρίου και  οι νέοι παίκτες έχουν ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Από την πρώτη στιγμή,  φάνηκε η μεγάλη βοήθεια που θα προσφέρουν οι τρεις νέοι παίκτες, ενώ ο προπονητής κ. Ι. Μαρουλλάκης και ο γυμναστής κ. Γ. Μποσγανάς, είναι πλήρως ικανοποιημένοι διότι, αφενός μεν θα διευκολυνθεί το προπονητικό τους έργο, αφετέρου δε, η ομάδα θα ενισχυθεί με το νέο αυτό roster.

Ο πρόεδρος κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου και το Δ.Σ της Γ.Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο προσκαλούν όσους θέλουν να αθληθούν κ να δοκιμάσουν τη δύναμη και τα όρια τους, να έρθουν στην ομάδα, καθώς η συμμετοχή δίνει κίνητρο και σε άλλους νέους και θετικό μήνυμα ζωής.

Να σημειωθεί ότι, τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, δεξιώθηκε σε μια υπέροχη βραδιά, στο ροδίτικο εστιατόριο Μιμάκος, ο ιδιοκτήτης κ.  Δημήτρης Παπαγεωργίου, ευχόμενος για την καλή πορεία της ομάδας και τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Τόσο το δ.σ. όσο και τα μέλη της ομάδας, ευχαρίστησαν τον ιδιοκτήτη για την προσφορά, καθώς αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους, ντόπιους επιχειρηματίες.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Η Dodekanisos Seaways γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 20% Έκπτωση και Δωρεάν...
Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΟ 89»,ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...