Με τους επενδυτές της πρότυπης ξενοδοχειακής μονάδας αποθεραπείας στην Άμαρτο της Κρητηνίας, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου

Δελτίο Τύπου - ΘΕΜΑ: Με τους επενδυτές της πρότυπης ξενοδοχειακής μονάδας αποθεραπείας στην Άμαρτο της Κρητηνίας, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου.

-Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, σήμερα (Δευτέρα) 8 Απριλίου 2019 συναντήθηκε στο γραφείο του με τους επενδυτές οι οποίοι θα υλοποιήσουν τη μεγάλη επένδυση στην περιοχή «Άμαρτος» της Κρητηνίας ώστε να καταθέσουν προσαρμοσμένη τη νέα αρχιτεκτονική μελέτη τους, και να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Η νέα μελέτη που εκπονήθηκε από την «Άμαρτος Οικολογική Α.Ε»  είναι προσαρμοσμένη ώστε να αξιοποιεί την ιστορία του τόπου στην Άμαρτο παράλληλα με τη μονάδα υγείας πρότυπο που αναμένεται να προκαλέσει το διεθνές ενδιαφέρον επιστημόνων, τουριστικών παραγόντων και ασθενών.

Ο δήμαρχος Ρόδου, παρόντος και του Ισραηλινού επενδυτή δήλωσε: «Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των υπηρεσιών μας σε αγαστή συνεργασία με την αρχαιολογική υπηρεσία, βρίσκεται στην τελική ευθεία η διαδικασία της έγκρισης των μελετών της επένδυσης που σηματοδοτεί τον εξειδικευμένο ιατρικό τουρισμό και αποτελεί έργο πνοής όχι μόνο για την Κρητηνία, τον Έμπωνα, τα Σιάννα, τη Μονόλιθο και το Μανδρικό, αλλά και ολόκληρο το νησί της Ρόδου». Κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν όλες οι επιπλέον λεπτομέρειες προκειμένου να δοθεί η συναίνεση της Αρχαιολογίας και να ξεκινήσει το έργο το οποίο θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής.

Παράλληλα ο δήμαρχος ενημέρωσε τους επενδυτές ότι εντός του μηνός θα υπογραφεί η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία για να εκτελεστεί το έργο της αγροτικής οδοποιίας 6,4 χλμ από Κρητηνία στη μονή Άμαρτου μέχρι την επαρχιακή οδό προς Έμπωνα που θα εξυπηρετεί και την πρόσβαση στη νέα μονάδα.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...