Με τους επενδυτές της πρότυπης ξενοδοχειακής μονάδας αποθεραπείας στην Άμαρτο της Κρητηνίας, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου

Δελτίο Τύπου - ΘΕΜΑ: Με τους επενδυτές της πρότυπης ξενοδοχειακής μονάδας αποθεραπείας στην Άμαρτο της Κρητηνίας, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου.

-Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, σήμερα (Δευτέρα) 8 Απριλίου 2019 συναντήθηκε στο γραφείο του με τους επενδυτές οι οποίοι θα υλοποιήσουν τη μεγάλη επένδυση στην περιοχή «Άμαρτος» της Κρητηνίας ώστε να καταθέσουν προσαρμοσμένη τη νέα αρχιτεκτονική μελέτη τους, και να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Η νέα μελέτη που εκπονήθηκε από την «Άμαρτος Οικολογική Α.Ε»  είναι προσαρμοσμένη ώστε να αξιοποιεί την ιστορία του τόπου στην Άμαρτο παράλληλα με τη μονάδα υγείας πρότυπο που αναμένεται να προκαλέσει το διεθνές ενδιαφέρον επιστημόνων, τουριστικών παραγόντων και ασθενών.

Ο δήμαρχος Ρόδου, παρόντος και του Ισραηλινού επενδυτή δήλωσε: «Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των υπηρεσιών μας σε αγαστή συνεργασία με την αρχαιολογική υπηρεσία, βρίσκεται στην τελική ευθεία η διαδικασία της έγκρισης των μελετών της επένδυσης που σηματοδοτεί τον εξειδικευμένο ιατρικό τουρισμό και αποτελεί έργο πνοής όχι μόνο για την Κρητηνία, τον Έμπωνα, τα Σιάννα, τη Μονόλιθο και το Μανδρικό, αλλά και ολόκληρο το νησί της Ρόδου». Κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν όλες οι επιπλέον λεπτομέρειες προκειμένου να δοθεί η συναίνεση της Αρχαιολογίας και να ξεκινήσει το έργο το οποίο θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής.

Παράλληλα ο δήμαρχος ενημέρωσε τους επενδυτές ότι εντός του μηνός θα υπογραφεί η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία για να εκτελεστεί το έργο της αγροτικής οδοποιίας 6,4 χλμ από Κρητηνία στη μονή Άμαρτου μέχρι την επαρχιακή οδό προς Έμπωνα που θα εξυπηρετεί και την πρόσβαση στη νέα μονάδα.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Αποκατάσταση της αλήθειας από τον πρώην Υποδιοικητή της Β’ Υ.ΠΕ Χαράλαμπο Πλάτση: Έργο ΠΑΣΟΚ το...
://www.youtube.com/watch?v=oDAUK9VRxB0&feature=share Ένα κομμάτι που γράφτηκε στην εποχή της...
Επίσκεψη στο Καστελόριζο πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Μαΐου ο πρόεδρος της DodekanisosSeaways,...
Η Δωδεκάνησος, η Ρόδος, η Χάλκη, ο Αρχάγγελος, όλα τα νησιά μας αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον...