Με παραπομπή στο Πειθαρχικό απειλεί η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ τα στελέχη που θα συνεργαστούν με υποψήφιους της Ν.Δ!....

«Περί μεταγραφών»

Η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για ανασυγκρότηση δυνάμεων και την αναγέννηση του ιστορικού Κινήματος μαςδεν ήταν εύκολη υπόθεση.Το αίτημα των ψηφοφόρων να βρει το ΠΑΣΟΚ ξανά τις ρίζες του, να ξαναγίνει το Κόμμα αρχών και αξιών, που μας κληροδότησεο Ανδρέας Παπανδρέου, να αποτελέσει ένα σύγχρονο, οραματικό, πρωτοπόρο ΣοσιαλδημοκρατικόΚίνημα, που οικοδόμησε ο Γιώργος Παπανδρέου και συνέχισε η Φώφη Γεννηματά ήταν, είναι και θα είναι ο στόχος όσων με αυταπάρνηση και προσήλωση υπηρετούμετο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημαστα χρόνια που χαρακτηρίστηκαν από τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ καιτην κινδυνολογία της Νέας Δημοκρατίας.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο καταφέραμε πολλά ώστε να επανέλθει το ΠΑΣΟΚ στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, να αποκτήσουν τα νησιά μας ξανά φωνή, να μιλήσουμε για τον πολίτη και όχι τα συμφέροντα. Και η προσπάθειά μας αυτή έχει πορεία και μέλλονκαι δεν τελειώνειαπλά στις 8 Οκτωβρίου.Τα «πέτρινα χρόνια» του ΠΑΣΟΚ ανήκουν πια στο παρελθόν. Το Κίνημά μας είναι παρόν ως δεύτερο κόμμα στο νομόΔωδεκανήσου και όσοι εκ των έσω απεργάζονται των προσπαθειών μας αποτελούν ξένο σώμα.

Δεν θα γίνουμεοι νεροκουβαλητές εκείνων που προτάσσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες τους έναντι του συλλογικού αγώνα, που εκμεταλλεύονται τη συγκυριακή εκλογή ή επιλογή τους σε όργανα και θέσεις του Κινήματος εξαργυρώνοντας την παρουσία τους με τη συμμετοχή τους σε σχηματισμούς και αυτοδιοικητικές παρατάξεις της Δεξιάς πτέρυγας.

Κατόπιν επικοινωνίας του Γραμματέα ΚΠΕ, Ανδρέα Σπυρόπουλου, με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα φαινόμενα μεταγραφών στελεχών του ΠΑΣΟΚ προς αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς που στηρίζονται ή συγγενεύουν με την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπονται στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο του ΠΑΣΟΚ (ΕΔΕΚΑΠ).

Κατά τα λοιπά, θα τα πούμε από 1 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη φορά ονομαστικά. Ο καθένας θα κριθεί για τις επιλογές του.

 

Ρόδος, 22 Αυγούστου 2023

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κιν. Αλλαγής

Ν. Δωδεκανήσων

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...