Με μαθητές από το 1ο Δ.Σ. Βούλας παρέλασε ο μοναδικός μαθητής των Αρκιών

Με ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν στους Αρκιούς την επέτειο της 25ης Μαρτίου, αφού ο Άγγελος Κουβαράς, ο μοναδικός μαθητής του νησιού έκανε παρέλαση μαζί με 13 μαθητές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας.

Οι μαθητές, μαζί με τους δασκάλους και τους γονείς τους, έφθασαν στους Αρκιούς χθες με φουσκωτά σκάφη από την Πάτμο, ενώ θα επιστρέψουν στην Πάτμο με σκάφη του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να αναχωρήσουν με καράβι για τον Πειραιά.

 

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί κατέπλευσε στους Αρκιούς το Πλοίο Ανοιχτής Θάλασσας του Λιμενικού Σώματος για να λάβει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.

 

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων οι μαθητές και οι συνοδοί τους, είχαν την ευκαιρία να επιβιβαστούν στο πλοίο και να συνομιλήσουν με το πλήρωμα του, ενώ στην συνέχεια πραγματοποίησαν και πλου.

 

Μάλιστα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης συνεχάρη τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βούλας, για την πρωτοβουλία τους να σπεύσουν στο ακριτικό νησί για να μην παρελάσει μόνος του ο μικρός Άγγελος, και υπογράμμισε ότι από αυτήν την πρωτοβουλία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Φωτογραφικό υλικό

tilemaxos

tilemaxos

kalopitas

kalopitas

Προτάσεις Verena

Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη των ζώων και κυρίως των σκύλων, που υπήρξαν συντροφιά μου σε πολύ δύσκολα...
O γνωστός Ροδίτης ορθοπεδικός Μανώλης Σαρικάς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Αρχή...
Σε συνέντευξη του προς το Verena.gr ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαίος Καλοπήτας που κατέρχεται...
ΜΝΜ προς πολλούς αποδέκτες (απλές σκέψεις) ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΗΣ...