Με Δύναμη για τη Ρόδο: Η σημερινή δημοτική αρχή προεκλογικά είχε μαγικές λύσεις για όλα. Μετεκλογικά προσπαθεί να φορτώσει το λογαριασμό στους δημότες

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

 

 

Η σημερινή δημοτική αρχή προεκλογικά είχε μαγικές λύσεις για όλα. Μετεκλογικά προσπαθεί να φορτώσει το λογαριασμό στους δημότες.

 

 

Κατανοούμε απολύτως την προσπάθεια της σημερινής Δημοτικής Αρχής να δημιουργήσει εχθρούς - εντός και εκτός εισαγωγικών - και να δικαιολογήσει την προσπάθεια απαξίωσης του έργου της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και την επιλογή της να «φορτώσει»  τους δημότες με ένα δάνειο 30 εκατ. ευρώ.

 

Θα θέλαμε όμως να απευθύνουμε κάποια αυτονόητα και λογικά ερωτήματα προς τους όψιμους οπαδούς της καταστροφολογίας και του μηδενισμού.

 

Πρώτο ερώτημα: Μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ήσασταν μέλη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Πότε ανακαλύψατε τα ελλείμματα, τη χρεοκοπία και τα αδιέξοδα;

Μέχρι τότε τι κάνατε;

Βλέπατε και δεν μιλάγατε;

Δεν καταλαβαίνατε που ήσασταν και τι κάνατε;

 

Δεύτερο ερώτημα: Από τη στιγμή που αποφασίσατε να βάλετε το «εγώ» πάνω από το «εμείς» και να διεκδικήσετε τη δημαρχία, ευαγγελιζόμενος το καινούργιο, το έντιμο και το άφθαρτο, γιατί προεκλογικά δεν μιλήσατε ούτε για αύξηση τελών ούτε για λήψη δανείου;

 

Είναι ξεκάθαρο ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή εν μέσω μίας πρωτόγνωρης τριπλής διεθνούς κρίσης - υγειονομικής, ενεργειακής και οικονομικής- κράτησε το νησί όρθιο, προέκρινε την ανάγκη στήριξης των πολιτών και της τοπικής μας κοινωνίας παίρνοντας κόστος για τη μη αύξηση τελών, παίρνοντας κόστος για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής, που αν δεν την χρειάζονταν οι συμπολίτες μας το ’20, το ’21 και το ’22, πείτε μας, πραγματικά, πότε θα την χρειάζονταν.

Το κυριότερο όμως, είναι ότι εμείς δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω από το δάχτυλό μας. Μπήκαμε μπροστά για το νησί και αναλάβαμε τις ευθύνες μας.

Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά νοοτροπίας και ήθους και γι’ αυτό εμείς δεν θα συναινέσουμε στη λογική της σημερινής Αρχής, όπου προεκλογικά υπήρχαν μαγικές λύσεις για όλα και μετεκλογικά φορτώνουμε το λογαριασμό στους δημότες.

 

Από την Παράταξη

Με Δύναμη για τη Ρόδο

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...