Με έμπειρους και εξειδικευμένους γιατρούς εμπλουτίζεται η ιατρική ομάδα της Euromedica Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Ρόδος, 19.01.2023

 

   

Με έμπειρους και εξειδικευμένους γιατρούς εμπλουτίζεται η ιατρική ομάδα της Euromedica  Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου

 

Σε συνεργασίες με έμπειρους και καταξιωμένους γιατρούς της Ρόδου, που επί χρόνια υπηρέτησαν το ΕΣΥ σε υψηλόβαθμες θέσεις προχωρεί η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου,  εμπλουτίζοντας το ιατρικό και επιστημονικό της προσωπικό, στο πλαίσιο της πολιτικής διεύρυνσης και αναβάθμισης των ιατρικών υπηρεσιών. 

 

Oι δύο γιατροί, ο χειρουργός κ. Κωνσταντίνος Κουτσόπουλος και ο ουρολόγος κ. Αναστάσιος Πέτας, οι οποίοι συνεργάζονται από την αρχή του έτους με την Κλινική έχουν διατελέσει σε διευθυντικές θέσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Ο κ. Κουτσόπουλος, μέχρι πρότινος Συντονιστής Διευθυντής της Β’ Χειρουργικής Κλινικής Γ.Ν.Ρόδου και υπεύθυνος της Μονάδας Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής με μετεκπαίδευση

στο Κέντρο Αναφοράς της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής στο  S. Agostino Modena της Ιταλίας, είναι Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ιατρικών Συλλόγων της Ευρώπης.

 

Ο κ. Πέτας ήταν μέχρι πρόσφατα Διευθυντής της  Ουρολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Ρόδου. ‘Ελαβε την ειδικότητά του στην Ουρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Tubingen της Γερμανίας, από  όπου κατέχει και  τον Μεταπτυχιακό του Τίτλο. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Tubingen και Μέλος (Fellow) του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ουρολογίας.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου εφαρμόζει    πρόγραμμα συνεργασιών με εξειδικευμένους γιατρούς από άλλες πόλεις, καθώς και από άλλες κλινικές του ομίλου, οι οποίοι πραγματοποιούν δύσκολες και πολύ εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις. Χάρη στο πρόγραμμα αυτό, στη Ρόδο πλέον γίνονται επεμβάσεις, για τις οποίες στο παρελθόν οι ασθενείς ήταν αναγκασμένοι να μετακινούνται σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

 

Η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου αποτελεί την μοναδική ιδιωτική κλινική στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα. Διαθέτει 124 κλίνες σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συνολικής επιφάνειας περίπου 12.850 τ.μ.,  που καλύπτουν τις απαιτήσεις της σύγχρονης ιατρικής. Η  κλινική απασχολεί υψηλού επιπέδου ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, διαθέτει υποδομές και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ στους χώρους της  λειτουργεί εξειδικευμένη μαιευτική μονάδα.

Τα εξωτερικά ιατρεία είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής και λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας.

 

 

 

 

Λίγα λόγια για τη Euromedica

 

Η Euromedica αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ιδιωτικής υγείας στην Ελλάδα. Διαθέτει 7 Κλινικές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Κοζάνη, 23 Διαγνωστικά Κέντρα, ένα Κέντρο Αποκατάστασης, Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, 4 Μονάδες Τεχνητού Νεφρού και ένα Κέντρο Κοσμητικής Δερματολογίας. Οι υπηρεσίες του ομίλου εκτείνονται σε e-services μέσω της εταιρίας Euromednet, καθώς και σε προμήθειες  ιατρικού εξοπλισμού μέσω της Mediss.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...