Μεταφέρεται άμεσα το Κ.Υ. Καρπάθου στο κτήριο του Νοσοκομείου, γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

 

 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Κ. Υ. Καρπάθου κ. Γεώργιο Δήμαρχο μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση στο κτήριο του νοσοκομείου. Μάλιστα ο κ. Δήμαρχος πριν λίγες βδομάδες είχε βρεθεί στα γραφεία της 2ης ΥΠΕ, στην Αθήνα, εκεί έθεσε σε άμεση προτεραιότητα το θέμα της στελέχωσης του Νοσοκομείου της Καρπάθου. Ο Διευθυντής της 2ης ΥΠΕ ενημέρωσε τον πρόεδρο του Κ.Υ Καρπάθου ότι θα προβεί άμεσα στην υπογραφή τριών συμβάσεων που αφορούν συντηρητές του κτηρίου, τους ανελκυστήρες και τα κλιματιστικά. 

Πριν λίγες μέρες, στην 14η επέτειο για τον ήρωα σμηναγού Ηλιάκη, βρέθηκε στην Κάρπαθο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος και μαζί με τον πρόεδρο και την διοικούσα επιτροπή του Κ.Υ. πήγαν στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου και εκεί αφού ο υπουργός είδε τα σημερινά προβλήματα του έθεσαν, ως πρώτο κύριο θέμα, το ζήτημα της στελέχωσης και της λειτουργίας του Νοσοκομείου της Καρπάθου.

Όπως μας είπε ο κ. Γιώργος Δήμαρχος «το σημερινό κτήριο του Κ.Υ. έχει ξεπεράσει τα όρια του. Πρέπει άμεσα να γίνει η μεταστέγαση στο νέο κτήριο και στη συνέχεια θα παλέψουμε ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα με τη στελέχωση του Νοσοκομείου».

Ποια θα είναι η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας; Συμφωνούν σε μια τέτοια προοπτική;

Πως θα δεχτούν το Κέντρο Υγείας να μεταστεγαστεί στο κτήριο του Γενικού Νοσοκομείου της Καρπάθου; 

Άραγε θα ξαναγίνουν εγκαίνια στο κτήριο;

Και αν τελικά οδηγηθούμε σε αυτή τη λύση, υπάρχει ελπίδα να ολοκληρωθεί το σχέδιο του Νοσοκομείου ή μήπως η Κάρπαθος θα έχει Κέντρο Υγείας σε ένα διώροφο κτήριο με εμβαδόν 3.013τ.μ; 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Ως τον ελάχιστο φόρο τιμής που οφείλει να αποτίσει η Πολιτεία στο πρόσωπο του Δημήτρη Κρεμαστινού...
Ο Μανώλης Σαββής είναι ο νέος Διευθυντής του κεντρικού καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Ρόδο,...
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ-Πολιτικός χρόνος, αμφίσημη πολυσυζητημένη έννοια, νεολογισμός; επικοινωνιακό...
Η Dodekanisos Seaways γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 20% Έκπτωση και Δωρεάν...