Μετακίνηση γιατρού στην Τήλο μετά απο εντολή του πρωθυπουργού

Συντάκτης:-Δημήτρης Αγγελίδης -Άμεση ήταν η ανταπόκριση της κυβέρνησης στο ζήτημα που ανέδειξε χθες η «Εφ.Συν.» («Η δήμαρχος έγινε “γιατρός”») για την ανυπαρξία γιατρού στην Τήλο τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, που ανάγκασε τη δήμαρχο Μαρία Καμμά να προσπαθεί να κάνει, με τη βοήθεια γιατρών του εφημερεύοντος νοσοκομείου της Ρόδου από το τηλέφωνο, διάγνωση και θεραπεία σε νεαρή μητέρα και το έξι μηνών βρέφος της, που ανέβασαν υψηλό πυρετό το Σαββατοκύριακο.

Οπως μας ενημερώνει η κ. Καμμά, χθες το μεσημέρι επικοινώνησε μαζί της το γραφείο του πρωθυπουργού, ενημερώνοντας ότι έδωσε εντολή ο πρωθυπουργός να λυθεί αμέσως το θέμα με μετακίνηση γιατρού, ενώ ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος τής τηλεφώνησε και δεσμεύτηκε ότι σήμερα θα μεταφερθεί στο νησί στρατιωτικός γιατρός.

Επίσης, η διεύθυνση Υγειονομικής Περίθαλψης της Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου ενημέρωσε τη δήμαρχο ότι σε πρώτη φάση θα μετακινηθεί αμέσως γιατρός στο νησί για 15 ημέρες και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για μόνιμη λύση. http://www.efsyn.gr/arthro/metakinisi-giatroy-stin-tilo

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...