Μετά τις 12 Ιανουαρίου o εμβολιασμός υγειονομικών σε Ρόδο – Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Από τις 4 Ιανουαρίου που ήταν να ξεκινήσει ο εμβολιασμός γιατρών, νοσηλευτών, λοιπού προσωπικού στο Νοσοκομεία Ρόδου, μετατίθεται για μετά τις 11 Ιανουαρίου.
Όπως δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου Γρηγόρης Ρουμάνης στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, η νεότερη πληροφόρηση που έχει είναι ότι η έναρξη των εμβολιασμών στο νοσοκομείο της Ρόδου μετατίθεται από τις 4 Ιανουαρίου που ήταν η αρχική ημερομηνία για τις 11 του μηνός. Ο αριθμός των πρώτων εμβολίων που θα φθάσουν στο νοσοκομείο υπολογίζεται ότι θα είναι 250 και με αυτά θα εμβολιαστούν γιατροί και λοιποί υγειονομικοί του ιδρύματος και στη συνέχεια θα εμβολιαστούν και οι υγειονομικοί εκτός νοσοκομείου.

Ως προς την ροή των εμβολίων προς το νοσοκομείο-σύμφωνα με τον κ. Ρουμάνη, θα είναι συνεχής.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δωδεκάνησο Νεκτάριος Σαντορινιός, με δηλώσεις του κάνει λόγο για «κυβερνητικό φιάσκο με τους εμβολιασμούς» και αναφέρει ότι ακυρώνονται οι εμβολιασμοί στα νοσοκομεία Ρόδου και Κω.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Σαντορινιός σημειώνει ότι «με μια αιφνίδια και αναίτια εντολή η 2η ΥΠΕ ακύρωσε τον προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 4/1/21, εμβολιασμό των υγειονομικών που εργάζονται στα Νοσοκομεία Κω και Ρόδου, ματαιώνοντας την προσπάθεια να ανακοπεί η επέλαση του ιού».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...