Μεγαλειώδης η προεκλογική συγκέντρωση του Βασίλη Α. Υψηλάντη στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19 Μαΐου 2023

 

Μεγαλειώδης η προεκλογική συγκέντρωση του  Βασίλη  Α. Υψηλάντη στη Ρόδο

Με μεγαλειώδη συγκέντρωση, παρουσία πλήθους συμπατριωτών μας, στο ΡΟΝΤΑ της Ρόδου, ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης. Στο χώρο δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο και πολύς κόσμος παρέμεινε εκτός  του ΡΟΝΤΑ. 

Τον Βασίλη Α. Υψηλάντη προλόγισε, ως εκπρόσωπος της μεγάλης βάσης της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ρόδου της ΝΔ Ιατρός κ. Αντώνης Αρφαράς.  Ο κ. Αρφαράς εξήρε την προσωπικότητα του Βουλευτή Δωδεκανήσου και κάλεσε όλους να αγωνιστούν μέχρι τέλους για την αυτοδυναμία της ΝΔ και την υπερψήφιση του Βασίλη Υψηλάντη.  

Στην συνέχεια πήραν τον λόγο τα παιδιά του Αναστάσης και Αντώνης που μίλησαν για τον πατέρα τους,  την αγάπη και τους αγώνες και τις αγωνίες του για τα νησιά μας.

Πρωτότυπη και διαδραστική ήταν η ομιλία του υπ. Βουλευτή Βασίλη Α. Υψηλάντη ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία του, τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν, αυτά που πραγματοποίησε και τους στόχους του για την επόμενη τετραετία.

Στην συγκέντρωση παρέστην ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ροδίων Αντώνης Καμπουράκης, εκπρόσωποι του α και β’ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι φορείων.

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...
16 Μαΐου 2023   ΘΕΜΑ:  «Συγκέντρωση-Σταθμός. Μέγα πλήθος και μέγα πάθος στην...
Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...