Μεγάλη επιτυχία στο World Taekwondo Beach Championships 2018

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το World Taekwondo Beach Championships 2018, με τις ξένες αποστολές να αναχωρούν από τη Ρόδο, με τις καλύτερες εντυπώσεις από το επίπεδο των αγώνων αλλά και από τις ομορφιές του Νησιού. -Η τέταρτη και τελευταία μέρα των αγώνων δεν είχε κάποιο μετάλλιο για την Ελλάδα, αλλά οι εικόνες από τα υψηλά άλματα και τα τεχνικά σπασίματα ήταν εντυπωσιακές, με την ομάδα της Κορέας να κυριαρχεί με έξι χρυσά μετάλλια. -Οι αγώνες της τέταρτης ημέρας μεταδόθηκαν ζωντανά από το Olympic Channel αλλά και από τη Eurovision σε όλα τα μέλη της, προβάλλοντας ιδιαίτερα το taekwondo αλλά και την πανέμορφη Ρόδο.

Στην Τελετή Λήξης, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Taekwondo, Σάκης Πραγαλός είπε: «Το World Taekwondo Beach Championships της Ρόδου έγινε για δεύτερη φορά σε αυτό το ιστορικό και πανέμορφο μέρος. Εκτός από την επίδειξη υψηλής τεχνικής που απολαύσαμε αυτές τις τέσσερις ημέρες, είναι σημαντικό να επισημάνουμε την προοπτική που έχει η νέα γενιά του taekwondo αλλά και το γεγονός ότι οι αθλητές ενθουσιάστηκαν με τους αγώνες.»

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από τους αγώνες αλλά και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστούν, θα προβληθούν από το ΣΚΑΪ το βράδυ της 13ης Μαϊου σε ένα ειδικό αφιέρωμα, αμέσως μετά το Survivor. To πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 60 λεπτών και την παρουσίαση θα κάνουν η Λάουρα Νάργες και ο Στέφανος Αβραμίδης.

Το World Taekwondo Beach Championships 2018 άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο για το taekwondo που βγήκε με επιτυχία έξω από τους συνηθισμένους χώρους. Επίσης πρέπει να επισημανθεί η αποδοχή που είχε η διοργάνωση από τους φορείς αλλά και τους κατοίκους της Ρόδου που «αγκάλιασαν» το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το World Taekwondo Beach Championships έγινε υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τaekwondo αλλά και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και την Οργανωτική Επιτροπή αποτελούσαν μέλη από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τaekwondo, τη διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της εταιρείας Sports Traveler 76.

Όπως και πέρυσι, Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος είναι η Daedo International, η οποία συνεχίζει να υποστηρίζει την καινοτομία στο taekwondo.

Επίσης τοπικά στήριξαν τη διοργάνωση, η VIPS Cars παρέχοντας αυτοκίνητα για τις μετακινήσεις των επίσημων προσκεκλημένων, τα Coffee Island, η BAΠ B.Κούγιος ΑΒΕΕ με νερά, ψυγεία και ομπρέλες, η Παναγιωτάς Α.Ε, η Garden με τα αντιηλιακά της, η Pane di Capo, η Gem Travel που είναι συνεργάτης ταξιδιωτικών, το Casino Rhodes και ο Α.Σ Τaekwondo Ρόδου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με πολιτικό θέατρο δεν πάμε μπροστά Του Νίκου Ιακ. Γερονικόλα - Η εξωστρέφεια, η ανταλλαγή...
Νέος προορισμός της Dodekanisos Seaways η Αστυπάλαια! - Η Dodekanisos Seaways ανακοινώνει την...
Θέμα: “Κοινωνικό μήνυμα του Ι.Σ.Ρ. για τον εμβολιασμό κατά Covid-19”     ...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...