Μεγάλη επιτυχία στις παραστάσεις "Η Αγάπη και τα 3 Πορτοκάλια"!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της Παιδικής Σκηνής του Κολλεγίου Ρόδου «Η Αγάπη και τα 3 Πορτοκάλια» που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 25 Μαΐου και την Κυριακή 26 Μαΐου στο θέατρο του Κολλεγίου Ρόδου.

Τα έσοδα της παράστασης δόθηκαν στο Τ. Τ. Ρόδου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για τη συμμετοχή των παιδιών των Ομάδων στις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις του Σώματος.

Στις κατασκηνώσεις του Σ.Ε.Ο., μέσα από το παιδαγωγικό πρόγραμμα που λαμβάνει χώρα, τα παιδιά αποκτούν αξίες, κριτική και δημιουργική σκέψη, εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, περιβαλλοντική συνείδηση, τεχνικές και καλλιτεχνικές ικανότητες. Επίσης, καλλιεργούν την αυτοπεποίθησή τους, τη συναισθηματική τους νοημοσύνη, τη φαντασία τους, δημιουργούν ισχυρές και ειλικρινείς φιλίες, διασκεδάζουν, προσφέρουν, συμμετέχουν … κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και δεξιότητες για τη μετέπειτα ζωή τους.

Ευχαριστούμε πολύ το Κολλέγιο Ρόδου και την Παιδική του Σκηνή για τη σημαντική αυτή προσφορά τους.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας rodoevents, verena, rodosinfo, την εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ και το ράδιο λυχνάρι.

Σ.Ε.Ο. Τ.Τ. Ρόδου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με μια αναισθησιολόγο λειτουργεί ουσιαστικά και πάλι το νοσοκομείο Ρόδου, παρά τις υποσχέσεις για...
Όταν η θεά Τύχη σε φέρνει να συναντάς την Πανσέληνο του Αυγούστου αποχαιρετώντας μας   από τον...
Ζητήσαμε μια δήλωση του τέως δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά για την πολύκροτη δίκη για τις...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...