Μεγάλη επιτυχία στις παραστάσεις "Η Αγάπη και τα 3 Πορτοκάλια"!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της Παιδικής Σκηνής του Κολλεγίου Ρόδου «Η Αγάπη και τα 3 Πορτοκάλια» που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 25 Μαΐου και την Κυριακή 26 Μαΐου στο θέατρο του Κολλεγίου Ρόδου.

Τα έσοδα της παράστασης δόθηκαν στο Τ. Τ. Ρόδου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για τη συμμετοχή των παιδιών των Ομάδων στις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις του Σώματος.

Στις κατασκηνώσεις του Σ.Ε.Ο., μέσα από το παιδαγωγικό πρόγραμμα που λαμβάνει χώρα, τα παιδιά αποκτούν αξίες, κριτική και δημιουργική σκέψη, εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, περιβαλλοντική συνείδηση, τεχνικές και καλλιτεχνικές ικανότητες. Επίσης, καλλιεργούν την αυτοπεποίθησή τους, τη συναισθηματική τους νοημοσύνη, τη φαντασία τους, δημιουργούν ισχυρές και ειλικρινείς φιλίες, διασκεδάζουν, προσφέρουν, συμμετέχουν … κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και δεξιότητες για τη μετέπειτα ζωή τους.

Ευχαριστούμε πολύ το Κολλέγιο Ρόδου και την Παιδική του Σκηνή για τη σημαντική αυτή προσφορά τους.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας rodoevents, verena, rodosinfo, την εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ και το ράδιο λυχνάρι.

Σ.Ε.Ο. Τ.Τ. Ρόδου

Φωτογραφικό υλικό

tilemaxos

tilemaxos

kalopitas

kalopitas

Προτάσεις Verena

Σε συνέντευξη του προς το Verena.gr ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαίος Καλοπήτας που κατέρχεται...
Σε ενα κατάμεστο ΡΟΔΟΝ έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και...
ΜΝΜ προς πολλούς αποδέκτες (απλές σκέψεις) ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΗΣ...
Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...