Μεγάλη επιτυχία στην 8η Μαθητική Έκθεση Έργων του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ρόδου

Δελτίο τύπου-Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ή8η ΜαθητικήΈκθεση Έργων του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων «1ου ΕΚ/1ου ΕΠΑΛ Ρόδου» από 7 εως 11 Μαΐου. Πλήθος μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και πολιτών παρευρέθησαν στο χώρο της μαθητικής εκδήλωσης.

            Στην Έκθεση, συμμετείχαν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου, του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ρόδου, του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ρόδουπου ασκούνται στις εγκαταστάσειςτων εργαστηριών του 1ου ΕΚ ΡΟΔΟΥ, παρουσίασαν πληθώραέργών – δημιουργήματά τους.Ο επισκέπτης είχε τη δυνατότητα να θαυμάσει δημιουργίες όλων των τομέων του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου. Έργα όπως μηχανολογικές, ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές κατασκευές, γεωπονικές κατασκευές και τεχνικές, δημιουργίες φυτικών τροφίμωνκαι ποτών, έργα τουριστικών επιχειρήσεων. Επίσης, έργα ρομποτικής και  Πληροφορικής, καλλιτεχνικά έργα, σχέδια και φωτορεαλιστικές απεικονίσεις κτιρίων, τεχνικές πρώτων βοηθειών και αισθητικής, καλλιτεχνικά χτενίσματα, έργα φωτογραφίας και παρουσιάσεις.

            Αξίζει να αναφέρουμε ότι είχαμε συντονισμένες επισκέψεις από αρκετά Γυμνάσια της πόλης της Ρόδου που ξεναγήθηκαν στους χώρους των εργαστηρίων και επισκέφθηκαν την αξιόλογη έκθεση μας.

            Απευθύνονται συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στην ολοκλήρωση και παρουσίαση των έργων, οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματική συμπεριφορά. Είχαν ενεργή συμμετοχή στη δημιουργία των έργων και στην προετοιμασία και διεξαγωγή της Έκθεσης.

Επίσης,απευθύνονται ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Υπεύθυνους τομέων, στον Υποδιευθυντή και σε όλους τους εκπαιδευτικούς του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου, οι οποίοι επέδειξαν ζήλο, εργατικότητα και άψογη συνεργασία. Καθοδηγώντας τους μαθητές τους, συνετέλεσαν τα μέγιστα στην κατασκευή των έργων και τη διοργάνωση της Έκθεσης.

Ακόμη,ευχαριστούμε θερμά το ΚΕΚ Γεννηματάς για την οργάνωση του μπουφέ στο χώρο της εκδήλωσης.

               Ο

    Διευθυντής του 1ου Ε.Κ Ρόδου

Κλαδογένης Δημήτριος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...