Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση νομικής πληροφόρησης που συνδιοργάνωσαν το Περιφερειακό ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Νοτίου Αιγαίου και το Ε.Κ.Ρ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρόδος, 13 Ιανουαρίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, η εκδήλωση νομικής πληροφόρησης που συνδιοργάνωσαν το Περιφερειακό ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Νοτίου Αιγαίου και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου με θέμα:

 

«Η εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη στους εποχιακά εργαζόμενους –

ηλεκτρονική κάρτα εργασίας»

 

με εισηγητή τον Βλάσση Θεόδωρο,   Δικηγόρο παρ’  Αρείω Πάγω, Επιστημονικό Συνεργάτη ΙΝΕ-ΓΣΕΕ.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Περ. ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Νοτίου Αιγαίου, κ. Σάββας Χατζησάββας και ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ., κ. Παναγιώτης Εγγλέζος.

 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου, εποχιακά εργαζόμενοι & άνεργοι. Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης ακολούθησαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις εφαρμογές της ηλεκτρονικής κάρτας εργασίας, το ψηφιακό ωράριο, τη διαδικασία ενημέρωσης της εφαρμογής, τα κενά που παρουσιάζονται και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την επίλυσή τους. Διεξοδικά απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που προέκυψαν.  

 

Το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ και το ΕΚΡ θα συνεχίσουν τις δράσεις τους και το επόμενο διάστημα προς όφελος των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων.

 

Ο Πρόεδρος του Περ. ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Δωδ/σου

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ.

Χατζησάββας Σάββας

Εγγλέζος Παναγιώτης

 

 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Shmaiakia_Espa_2018_2020

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Η Ματίνα Χατζημάρκου,σύζυγος του Νεκτάριου Σαντορινιού έστειλε σήμερα,πρώτη φορά μετά το θάνατο του...
Ρόδος, 07/02/2023 - Επιστολή Νεκτάριου Σαντορινιού   «Εδώ και καιρό η χώρα μας βιώνει...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...