Μεγάλη εκδήλωση στη Ρόδο: ΕΕΑ, ΕΑΕΕ, Επ. Δωδεκανήσου συζητούν με τους ξενοδόχους του νησιού

Σε μια σημαντική εκδήλωση ενημέρωσης του επιχειρηματικού κοινού της Ρόδου με θέμα τη σημασία της ασφάλισης των επιχειρήσεων πρωτοστατεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας. Η εκδήλωση αποτελεί την εκκίνηση μιας σειράς παρόμοιων διοργανώσεων που θα ακολουθήσουν και εντάσσονται στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει συμφωνηθεί μεταξύ του ΕΕΑ και της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Η εκδήλωση της Ρόδου, στην οποία θα μιλήσουν και ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου,  και ο γενικός γραμματέας κ. Δ Γαβαλάκης εστιάζει στο ξενοδοχειακό κοινό και έχει συνδιοργανωθεί από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Στόχος της πρωτοβουλίας που έρχεται ως συνέχεια των σχετικών δράσεων του ΕΕΑ είναι η πληροφόρηση του επιχειρηματικού κόσμου για την προστασία που παρέχει η ιδιωτική ασφάλιση στις επιχειρήσεις και το ανθρώπινο δυναμικό τους. Ταυτόχρονα αναδεικνύεται και η αξία της «συμβουλής» και του ρόλου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, στην αίθουσα «Γ.Β. Καραγιάννης» του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από εξειδικευμένους ομιλητές, για σημαντικά θέματα που αφορούν την ασφάλιση και την προστασία των επιχειρήσεων και συγκεκριμένα για:

  • την αστική και επαγγελματική ευθύνη
  • την ασφάλιση της περιουσίας της επιχείρησης
  • τις ομαδικές ασφαλίσεις εργαζομένων
  • και τις ασφαλίσεις πιστώσεων.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης: https://www.eea.gr/paremvaseis-eea/to-eea-stirizi-tin-asfalia-tis-epichirimatikotitas-2/

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...