Μαχαιρίδης κατά Χατζημάρκου: Να αποβάλλει την "μαχαιρίτιδα" - Να σταματήσει τον τσαμπουκά και τα παραμύθια

Για την αδυναμία να διαχειριστεί την υπόθεση της Περιφέρειας, καθώς δεν διαθέτει μέχρι στιγμής ένα συγκεκριμένο προγραμματικό σχέδιο δράσης και έργων, κατηγόρησε με δηλώσεις του σήμερα στον ΠΑΛΜΟ ο πρώην περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, τον νυν Γιώργο Χατζημάρκο.
Ο κ. Μαχαιρίδης τον κατηγόρησε ακόμη για ανάρμοστη συμπεριφορά όχι μόνο κατά της παράταξής του, αλλά γενικότερα κατά της αντιπολίτευσης.
«Εμείς αφήσαμε στα ταμεία της Περιφέρειας 60 εκατομμύρια ευρώ, άρα δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα, αφού όλα όσα εξαγγέλλει η παρούσα περιφερειακή αρχή είναι από δικούς μας πόρους» τόνισε ο κ. Μαχαιρίδης.
Αναφερόμενος στο θέμα του περιουσιολογίου, ο κ. Μαχαιρίδης συνέστησε στον κ. Χατζημάρκο να αποβάλει την «μαχαιρίτιδα», υποστηρίζοντας πως θα πρέπει να σταματήσει η παράνοια και το παραμύθι της παρούσας περιφερειακής αρχής κυρίως για το θέμα της ακίνητης περιουσίας. «Εμείς είμασταν αυτοί που αγοράσαμε νέα κτήρια και συντηρήσαμε τα υπάρχοντα» τόνισε ο κ. Μαχαιρίδης.
Ιδιαίτερα καυστικός ήταν για το θέμα του Ογκολογικού, κατηγορώντας τον περιφερειάρχη όταν χλεύασε την προσπάθεια λειτουργίας του τμήματος αυτού. «Το Ογκολογικό θα λειτουργήσει θέλουν δεν θέλουν» διαμήνυσε ο κ. Μαχαιρίδης, κάνοντας γνωστό πως ήδη ολοκληρώθηκε η προμελέτη.
Αναφερόμενος στα υδατοδρόμια, υπογράμμισε πως τάσσεται υπέρ της δημιουργίας τους, αρκεί να κάνει η περιφερειακή αρχή ένα μάστερ πλαν για το πού θα πρέπει να δημιουργηθούν, με τη θέληση και των δήμων των νησιών.
Επίσης, αναφέρθηκε στην κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του περιφερειάρχη και του κ. Κόκκινου, λέγοντας πως δεν μπορεί να απαξιώνει τον θεσμικό του ρόλο στην Περιφέρεια.
Τέλος, άφησε αιχμές κατά του Γιώργου Χατζημάρκου, λέγοντας πως δεν γίνεται άτομα που τον βοήθησαν στον προεκλογικό του αγώνα, να τοποθετούνται σε έμμισθες θέσεις στην Περιφέρεια.
palmos.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...