Μαρία Αγγέλου: Εγώ δεν πρόκειται να σας προδώσω, θα είμαι μαζί σας, μέχρι το τέλος....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η κα Μαρία Αγγέλου Αναπληρώτρια βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση της κα ΜικαςΙατριδη.
«Οι ΑνεξάρτητοιΈλληνες δεν είμαστε άλλο ένα κόμμα, δεν είμαστε άλλο ένα κίνημα. Οι ΑνεξάρτητοιΈλληνες είμαστε πάνω και πρώτα από όλα ιδεολογία. Κι είναι η πρώτηιδεολογία που δεν στηρίχτηκε σε πολιτικέςθέσεις και απόψεις της μεταπολίτευσηςαλλάγεννήθηκε από Έλληνεςπολίτες για την Ελλάδα. Είμαστε η μόνηπατριωτικήιδεολογία που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών για ένα καλύτερο μέλλον, για ελπίδα. Αυτή η ιδεολογίαλοιπόν δεν έχειούτεόνομαούτεπρόσωπο και δεν πρόκειται να χαθείόσο κι αν την πληγώνουναποχωρήσειςστελεχών.
Προσωπικάείμαι και θα παραμείνω εδώ να εκπροσωπώ τις ίδιεςαρχές και αξίες με τις οποίες ξεκίνησα. Πιστεύω σε αυτό το αγώνα που ξεκινήσαμε μια χουφταάνθρωποι την άνοιξη του 2012  για την σωτηρία της πατρίδας και έχω την πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Όσες πιέσεις κι αν δεχόμαστε όσες τρικλοποδιές κι αν μας βάλουν εμείς στεκόμαστε στα πόδια μας ενωμένοι όσο ποτέ σαν μια γροθιά.Λάθηέγιναν όμως εδώ είμαστε για να τα αξιολογήσουμεκαι να δράσουμεαναλόγως.Προσανατολισμένηλοιπόν σταθερά στους στόχους που θέσαμε και ως κίνημα κι εγώπροσωπικά ως άτομο θα συνεχίσω την προσπάθεια να μεταδώσω το πρόγραμμα μας σε όλη τη Δωδεκάνησο. Από αρχέςΙουλίου θα ξεκινήσωπεριοδείες στα νησιά μας. Θα είμαικοντά σε κάθε κάτοικο, σε κάθε χωριό, σε κάθε νησάκι. Δεν πρόκειται να προδώσωούτε στοελάχιστο όλα όσα σας έκαναν να με εμπιστευτείτε και να με στηρίξετε όλον αυτό τον καιρό. Θα μείνω δίπλα σας, μαζί σας, μέχρι το τέλος, όποιο κι αν είναι αυτό.»

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...