Μανώλης Παλλάς στο VERENA: Ο Χ. Κόκκινος όταν έφαγε...πόρτα απο τον Μαχαιρίδη, πήγε στον Χατζημάρκο που κατηγορούσε! Καλό είναι να τον μαζέψει...

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχωρεί στο VERENA ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μανώλης Παλλάς. Μιλά για τον Χαράλαμπο Κόκκινο, τον "δίνει" κανονικά,αποκαλύπτει το παρασκήνιο και δηλώνει γιατί επέλεξε τον Μαχαιρίδη.
Η συνέντευξη
 E:Γιατί ενοχληθήκατε με την απόφαση του κ. Κόκκινου να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του κ. Γ. Χατζημάρκου ;

Α: Στην ζωή και στην καθημερινότητα η αξιοπρέπεια είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει σαν άτομα και σαν κοινωνία.
Δεν μπορεί να αντιδικείς δυναμικά, να καυτηριάζεις, να κάνεις ανοικτά δυσμενή σχόλια και κακή κριτική φανερά και καθημερινά και από την άλλη να συναλλάσσεσαι «κάτω από το τραπέζι». Ο κόσμος έχει κουραστεί από αυτά, θέλει εντιμότητα σκέψης και έργων, ξεκάθαρες τοποθετήσεις, καθαρά λόγια και προπάντων να έχεις την δύναμη να βλέπεις τον άλλο κατάματα.
Αυτό που ενόχλησε, ήτο η κοροιδία του Κόκκινου προς την παράταξή μας, λέγοντάς μας μέχρι τελευταία στιγμή ότι κατεβαίνουμε ανεξάρτητοι, ενώ ταυτόχρονα και πίσω από την πλάτη μας, έψαχνε μια θέση  Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη, πρώτα με τον Μαχαιρίδη, και «όταν έφαγε πόρτα», ξεκίνησε τους εκβιασμούς  στην  Ν.Δ. για να πάει  στον Χατζημάρκο, ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή κατηγορούσε με βαρείς χαρακτηρισμούς και την Ν.Δ. και τον Χατζημάρκο.
Το μόνο που ξέρει να κάνει και κάνει καλά (και συνεχίζει ακόμα να κάνει) είναι να εκδίδει δελτία τύπου, και να διαστρεβλώνει την αλήθεια.
Αυτούς τους πολιτικούς πρέπει ο Λαός να τους στείλει ανεπιστρεπτί στο σπίτι τους (στην Φωκίδα).
Επίσης  ευθύνη έχει και ο Χατζημάρκος, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρεί έναν «ικανό» Δωδεκανήσιο να βάλει Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, υποκύπτοντας στους εκβιασμούς του Κόκκινου, αν και εγώ τον είχα προειδοποιήυσει. «Ας τον μαζέψει ο Χατζημάρκος»  γιατί τον έχει πάρει είδηση ο κόσμος και να σταματήσει τα δελτία τύπου (επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία) ... Και εκτός που εξευτελίζεται ο ίδιος, εξευτελίζει και την παράταξη, όπου πρώτα έβριζε και τώρα «γλύφει».
Διαφορετικά να βγάλει και ένα «Δελτίο Τύπου» ο Κόκκινος και να μας πεί τις 4  βαριές κατηγορίες που είχε έτοιμες για τον Χατζημάρκο. ΄Οποτε τον συμφέρει τον Χατζημάρκο να «μαζέψει τον άνδρα»

Ε:Τώρα που καταλάγιασε ο κουρνιαχτός, η απόφαση που πήρατε να συνεργαστείτε με τον Μαχαιρίδη ήταν σωστή ;

Α:Θεωρώ ότι η επιλογή μου είναι και σωστή και λογική.
Η ενασχόλησή μου την περασμένη 4ετία στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τα έδρανα της μείζονος μειοψηφίας μου έδωσε και την γνώση και την εμπειρία ώστε να λάβω την σωστή απόφαση.
Η συνεργασία μου με τον Περιφερειάρχη τον Γιάννη Μαχαιρίδη υπήρξε άψογη και οι αποφάσεις του πάντα ήταν δημοκρατικές και προς το συμφέρον του τόπου. Για τους λόγους αυτούς είμαι βέβαιος και εμμένω στην απόφασή μου.

Ε:Πώς βλέπετε αλήθεια τον Μαχαιρίδη ως Περιφερειάρχη αλλά και ως άνθρωπο ;

Α:Ο Γιάννης Μαχαιρίδης διαθέτει μόρφωση, εμπειρία, έχει ευαισθησίες και πάνω από όλα ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Πάντα προσιτός με ανοικτό πνεύμα και κυρίως ανοικτά αυτιά δέχεται τις εισηγήσεις απ΄ όπου και αν προέρχονται, αρκεί να είναι συμφέρουσες και για το καλό της Περιφέρειας. ΄Ανθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός χωρίς αντιπαραθέσεις, ευγενής και προσιτός σε όλους. Ποτέ δεν έθεσε διαχωριστικές γραμμές και γι΄ αυτόν τον λόγο χαίρει εκτίμησης από την κοινωνία της Ρόδου και της Δωδεκανήσου ευρύτερα.

Ε:Oι πολίτες με τι κριτήρια θα πρέπει να επιλέξουν την νέα Περιφερειακή Αρχή ;
Α:΄Οπως έχω κατ΄επανάληψη δηλώσει, οι διαχωριστικές γραμμές, τα τείχη και τα συρματοπλέγματα και τα κομματικά ψηφοδέλτια στον Α΄και Β΄βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι παρελθόν.
Είναι η εποχή που οι υποψήφιοι αξιολογούνται με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και του θεσμού που θα υπηρετήσουν. Χρειάζονται άνθρωποι με πολλή δουλειά και όχι με πολλά λόγια. Από αυτά έχουμε χορτάσει. Χρειάζεται να έχουν γνώμη και γνώση να υπηρετούν αταλάντευτα το κοινό συμφέρον. Να χαίρουν του σεβασμού, της τιμής και της αναγνώρισης της κοινωνίας και των συμπολιτών.
Όλα τα παραπάνω διαθέτει σε μεγάλο βαθμό ο Γιάννης Μαχαιρίδης, και είμαι βέβαιος ότι τα στοιχεία αυτά θα τα λάβει υπόψη του το εκλογικό σώμα και θα υπερψηφίσει την παράταξη «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», με επικεφαλής τον Γιάννη Μαχαιρίδη, του οποίου τις θέσεις υποστηρίζω και κατεβαίνω ως  περιφερειακός σύμβουλος της παράταξής του.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...