Μανώλης Γλύνος: Παραλήρημα Χατζημάρκου την ώρα που καλείται να δώσει εξηγήσεις...

Ρόδος 05.05.20  - Άλλα αντ' …άλλων

- Δεν  μας εκπλήσσει καθόλου   η απάντηση και το παραλήρημα του κ Γ. Χατζημάρκου, με τη λάσπη που εκτοξεύει  για την παράταξη « Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου». Δεν μας εκπλήσσει  η αποκρουστική φρασεολογία που τον χαρακτηρίζει και τα ξεκάρφωτα επιχειρήματα του,   όταν η κατάσταση γίνεται ασφυκτική  και καλείται να δώσει εξηγήσεις για τις τακτικές του.

Για τα ζητήματα που θέσαμε και την απαξίωση του περιφερειακού συμβουλίου και των μελών του,   για ένα τόσο σημαντικό θέμα, επί της ουσίας, καμία απάντηση. 

Και αυτή τη φορά ακολουθήθηκε η ίδια τακτική, δηλαδή, αναφορές σε κομματικές ταμπέλες , καθύβριση και αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης.

 Όπως λέει και ο λαός : Άλλα αντ' …άλλων

Τον καλούμε,  όχι να απαντήσει  καθαρά πολιτικά , γιατί δεν μπορεί και δεν το επιθυμεί  στα πλαίσια της γνώριμης τακτικής του, να παραδώσει τώρα και πάλι  την σκυτάλη  στα γνωστά « τρολάκια» να συνεχίσουν το έργο της λασπολογίας κατά της Ανεξάρτητης παράταξης μας και των στελεχών της.

Με αυτό τον τρόπο θα δικαιολογήσουν και το μισθό τους. Δυστυχώς έτσι κατάντησε ο  Περιφερειάρχης την πολιτική ζωή του τόπου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...