ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτονται και άλλες στρεβλώσεις και νέα προβλήματα με το νέο σύστημα διορισμών στην εκπαίδευση»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     12 Μαρτίου 2019-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτονται και άλλες στρεβλώσεις και νέα προβλήματα με το νέο σύστημα διορισμών στην εκπαίδευση»

-Ένα νέο πρόβλημα που δημιουργείται από το νέο σύστημα μοριοδότησης και διορισμών στην εκπαίδευση αναδεικνύει με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Το νέο πρόβλημα συνδέεται με την αδυναμία μοριοδότησης της κατηγορίας εκπαιδευτικών ΠΕ79.01 Μουσικής Επιστήμης, για την επιμόρφωση στο αντικείμενό τους.

Οι συγκεκριμένοι, έχουν αποκτήσει πτυχία στο πλαίσιο της επιμόρφωσής τους από ωδεία τα οποία, όμως, είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Πολιτισμού και όχι από το Υπουργείο Παιδείας και έχει ως αποτέλεσμα να αποκλείονται από τη μοριοδότηση.

Ο κ. Κόνσολας επισημαίνει ότι το Υπουργείο θα πρέπει να δώσει άμεση λύση σε αυτό το πρόβλημα, δημιουργώντας ένα ενιαίο και κρατικό πλαίσιο πιστοποίησης μουσικών σπουδών.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...